Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Foudens ģimenes iemeslu dēļ pamet Anglijas izlases nometni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Foudens ģimenes iemeslu dēļ pamet Anglijas izlases nometni
Fils Foudens. Foto: AP/Scanpix

Otrdienas vakarā Anglijas izlase nespēja gūt vārtus pret slovēņiem, taču nodrošināja pirmo vietu Eiropas čempionāta futbolā C apakšgrupā. Šodien angļu nometni pametis pamatsastāva futbolists Fils Foudens.

24 gadus vecais Fils Foudens devies starta sastāvā visās Anglijas izlases spēlēs, bet Eiropas čempionāta favorītu uzbrukums grupu turnīrā pamatīgi buksējis – 1:0 pret Serbiju, 1:1 pret Dāniju un 0:0 pret Slovēniju. Tomēr ar pieciem punktiem bija gana, lai nodrošinātu pirmo vietu klusajā C apakšgrupā.

Foudens pametis Anglijas nometni, un pagaidām nav skaidrs, vai viņš pagūs atgriezties līdz svētdienai, kad angļus Gelzenkirhenē gaida astotdaļfināla duelis. Foudens devies prom, kā iemeslu minot steidzamas ģimenes darīšanas. Viņa ģimene gaida trešo bērnu.

Mančestras "City" ceturto reizi pēc kārtas triumfējot Anglijas Premjerlīgā, tieši Foudens tika atzīts par sezonas labāko futbolistu, izceļoties ar 24 vārtiem un desmit piespēlēm. Taču Anglijas izlasē Foudens tiek izmantots kreisajā malā un nav sniedzis redzamu pienesumu.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +2 [+] [-]

, 2024-06-26 18:47, pirms 3 dienām
24 gadus vecais Fils Foudens
Viņa ģimene gaida trešo bērnu.(c)
=================================
Vot, to es saprotu!
Vismaz nav gejs!

  -1 [+] [-]

, 2024-06-26 19:06, pirms 3 dienām
oxa rakstīja: 24 gadus vecais Fils Foudens
Viņa ģimene gaida trešo bērnu.(c)
=================================
Vot, to es saprotu!
Vismaz nav gejs!
Ak jel, laikam jau tiem, kuri par varītēm cenšas sevi noturēt skapī ir vēlme rakstīt šādus komentārus. Citu izskaidrojumu nesaskatu.

     [+] [-]

, 2024-06-26 19:55, pirms 3 dienām
rihardilio rakstīja: Ak jel, laikam jau tiem, kuri par varītēm cenšas sevi noturēt skapī ir vēlme rakstīt šādus komentārus. Citu izskaidrojumu nesaskatu.
gejus vajag izolet un vientulas salas

     [+] [-]

, 2024-06-26 21:20, pirms 3 dienām
Šitais īstais paraugs Nevienu vien reizi savu bērnu māti nokrāpis