Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Keins pēc bezvārtu neizšķirta pret Slovēniju: ''Spēlējām krietni labāk nekā iepriekšējās spēlēs''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Keins pēc bezvārtu neizšķirta pret Slovēniju: ''Spēlējām krietni labāk nekā iepriekšējās spēlēs''
Harijs Keins mačā pret Slovēniju. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas futbola izlase vakar ''Euro 2024'' finālturnīra grupas pēdējā mačā cīnījās bezvārtu neizšķirti pret Slovēniju, taču tas netraucēja izcīnīt pirmo vietu grupā. Pēc spēles angļu kapteinis Harijs Keins atzīmēja, ka komanda esot spēlējusi labāk nekā iepriekšējās cīņās.

''Tāds bija mūsu mērķis pirms turnīra sākuma – uzvarēt grupā un pašiem kontrolēt mūsu likteni. Domāju, ka spēlējām krietni labāk nekā iepriekšējās spēlēs,'' pēc bezvārtu neizšķirta pret Slovēnijas futbolistiem sacīja Anglijas kapteinis Harijs Keins.

''Vienkārši nevarējām tikt pie izšķirošā sitiena, taču lūkojamies nākamās spēles virzienā. Izveidojām dažas iespējas, bet citas bija tādas, kurās varējām nospēlēt labāk,'' turpināja Minhenes ''Bayern'' uzbrucējs.

''Puiši, kas nāca laukumā uz maiņu, iesaistījās ļoti labi un palīdzēja saglabāt augstu enerģijas līmeni – tieši to, kas mums vajadzīgs. Mums nepieciešams, lai katrs pieliktu savu artavu. Tieši to arī līdz šim esam darījuši. Šīs spēles ir grūtas. Esam bijuši šeit iepriekš un uzlabojuši savu sniegumu izslēgšanas spēlēs. Visas cīņas ir grūtas. Mūs sagaida grūts izaicinājums, taču mums ir gana labas prasmes, lai ietu tālāk,'' noslēdza Keins.

''Saprotu fanu neapmierinātību. Mēs neizmantojam iespējas, taču tāds ir futbols – tā nekad nav viegla spēle,'' pēc spēles teica angļu pamatsastāva centra aizsargs Džons Stounss. ''Uzdevums bija uzvarēt grupā un to arī izdarījām. Tas nekad nebūs viegls ceļš. Nekad nebūs viegli, kad visu mērķis ir mūs uzvarēt. Domāju, ka bija redzami uzlabojumi no pirmajām divām spēlēm. Atradām spēlētājus brīvajās zonās un izveidojām vairāk iespēju – vēl viens solis pareizajā virzienā,'' Stounss turpināja.

Anglija šovakar noskaidros savu pretinieci ''Euro 2024'' astotdaļfinālā. Tā būs Nīderlande vai E grupas trešās vietas ieguvēja – viss atkarīgs no vakara spēļu rezultātiem.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.flashscore.com/news/soc...