Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Olisē no ''Crystal Palace'' pārcelsies uz Vācijas Bundeslīgas grandu ''Bayern''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Olisē no ''Crystal Palace'' pārcelsies uz Vācijas Bundeslīgas grandu ''Bayern''
Maikls Olisē. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijā dzimušais Francijas jaunatnes izlašu futbolists Maikls Olisē no Londonas ''Crystal Palace'' pārcelsies uz Vācijas Bundeslīgas grandu Minhenes ''Bayern'', ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Deivids Ornstīns.

''The Athletic'' vēstī, ka tuvākajā laikā sagaidāma vienošanās starp ''Crystal Palace'' un Minhenes ''Bayern'' par 22 gadus vecā futbolista oficiālu pāreju un transfēra summu.

Kā ziņo Ornstīns, interesi par Olisē piesaisti izrādīja arī Premjerlīgas klubi Londonas ''Chelsea'' un Ņūkāslas ''United'', bet londoniešiem labā spārna piesaisti liegušas finanses. Savukārt ilgstoši par Olisē pakalpojumiem interesējušies abi Mančestras grandi.

Aizvadītajā sezonā Olisē piedalījās 19 Premjerlīgas spēlēs, kurās izcēlās ar desmit vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā Olisē spēlējis arī Redingā un pārstāvējis ''Arsenal'', ''Chelsea'' un Mančestras ''City'' jaunatnes akadēmijas.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/55...