Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" vadībai un trenerim bijuši dažādi viedokļi par de Lihta pārdošanu; MU nolūkojusi Čilvelu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Bayern" vadībai un trenerim bijuši dažādi viedokļi par de Lihta pārdošanu; MU nolūkojusi Čilvelu
Vensāns Kompanī. Foto: FC Bayern München

Medijs "The Athletic", atsaucoties no saviem avotiem, ziņo, ka Minhenes "Bayern" jaunais galvenais treneris Vensāns Kompanī nav bijis mierā ar aizsarga Matisa de Lihta pārdošanu.

Bijušais Mančestras "City" un Beļģijas valstsvienības aizsargs nīderlandiešu futbolistam esot teicis, ka tā neesot viņa lēmums, ka de Lihts tikšot pārdots. Kompanī minējis, ka de Lihts viņa uztverē ir komandas vadošais aizsargs.

Lēmumu par atbrīvošanos no de Lihta pieņēmusi Minhenes kluba direktoru padome. Šovasar 45+5 miljonu eiro darījumu par nīderlandieti noslēdza Mančestras "United".

2019. gadā de Lihtu par 85,5 miljoniem eiro no Amsterdamas "Ajax" nopirka Turīnas "Juventus". 2022. gadā bavārieši viņu no Itālijas kluba iegādājās par 67 miljoniem eiro.

Sarkanie velni aizsardzības līnijas varētu papildināt arī ar Londonas "Chelsea" kreisās malas aizsargu Benu Čilvelu, kurš itāļa Enco Mareskas vadībā izkritis no sastāva. "United" tieši šajā malā ir iztrūkums, labās malas aizsargam Djogu Dalotam Anglijas Premjerlīgas pirmajā kārtā aizlāpot robus.

"Chelsea" Čilvelu 2020. gadā par 50 miljoniem eiro ieguva no Lesteras vienības.

Izmantotie avoti:
https://www.nytimes.com/athletic/57...
https://talksport.com/football/2017...