Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Guta-Behrami uzvar Šifrinas prombūtnē un samazina deficītu kopvērtējumā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Guta-Behrami uzvar Šifrinas prombūtnē un samazina deficītu kopvērtējumā
Lāra Guta-Behrami. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Šveices kalnu slēpotāja Lāra Guta-Behrami otrdien Kronplacā, Itālijā, izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sacensībās milzu slalomā un samazināja kopvērtējuma līderes amerikānietes Mikeilas Šifrinas pārsvaru.

Titulētā Šifrina piektdien Kortīnā d'Ampeco piedzīvoja kritienu nobraucienā, nepiedaloties nākamajos divos mačos Dolomītos. Amerikāniete guva ceļgala traumu, taču izvairījās no saišu plīsumiem, kas pieliktu punktu viņas sezonai.

Guta-Behrami bija pārliecinoša līdere pēc pirmā brauciena un nosargāja līderpozīciju otrajā braucienā, kurā uzrādīja trešo labāko laiku. 1,09 sekundes summā viņai zaudēja otrās vietas ieguvējas Alisa Robinsone no Jaunzēlandes un Sāra Hektore no Zviedrijas, bet 0,14 sekundes aiz labāko trijnieka palika norvēģiete Rangnhilla Mūvinkele.

Guta-Behrami šosezon uzvarējusi piecās sacensībās, bet visā karjerā svinējusi 42 panākumus.

Cīņā par Lielo kristāla globusu līdere ir Šifrina, kura par 95 punktiem apsteidz Gutu-Behrami, bet 331 punktu zaudē šodien sesto vietu ieņēmusī itāliete Federika Brinjone. Latviete Dženifera Ģērmane, kura līdz šim Pasaules kausā startējusi tikai slalomā, ir 54.vietā.

Milzu slalomā līdere Guta-Behrami vicelīderi Brinjoni apsteidz par 85 punktiem.

Sievietēm nākamās divas Pasaules kausa sacensības notiks 10. un 11.februārī, kad sportistes Soldeu, Andorā, sacentīsies tehniskajā disciplīnās. Šajā nedēļas nogalē Garmišā-Partenkirhenē paredzētie mači ātruma disciplīnās silto laikapstākļu dēļ atcelti.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-01-30 19:37, pirms 3 mēnešiem
Kā būs ar Ģērmani pasaules junioru čempī nedēļas nogalē?
Startēs?
Kas, kur rādīs?

     [+] [-]

, 2024-02-02 09:32, pirms 3 mēnešiem
Cik saprotu Ģērmane startes tikai slalomā. Startam jabūt sestdien. Šodien milzu slaloms . No rīta skatījos starta sarakstu kur figurē tikai Kulturi.Sekot līdzi var Fis Ski mājas lapā. Tur gan jāsaka nav atēla ,bet ir tabula kur var redzēt ka sportists iet pat pa sektoriem.Tāpēc ja nav translācijas info ir. Ieej Fis ski mājas lapā. Nospied uz Alpine ski. Kad lapa atversies ekrana labajā pusē būs visu sacensību saraksts sai diena pasaulē. Tur parādīsies arī norades tiek realizets vai starta saraksts. Ja tiek realizets paradas rezultats tiem kuri jau finiša un arī kā šai momenta startējošais sportists iet pa trasi. Es tā jau gadiem sekoju līdz kalnu slepošanai. Pat tad kad Ģērmane vēl bija U!6 U 18 vecuma grupās un Latvija te neviens pat nepiemineja.

     [+] [-]

, 2024-02-02 15:25, pirms 3 mēnešiem
Starp citi junioriem Fis ski rada ari tiešraidi.