Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Guta-Behrami uzvar Pasaules kausa nobraucienā un palielina pārsvaru pār Šifrinu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Guta-Behrami uzvar Pasaules kausa nobraucienā un palielina pārsvaru pār Šifrinu
Lāra Guta-Behrami. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Šveices kalnu slēpotāja Lāra Guta-Behrami piektdien izcīnīja pirmo vietu Pasaules kausa sacensībās nobraucienā un palielināja savu pārsvaru kopvērtējumā pār amerikānieti Mikeilu Šifrinu.

Guta-Behrami nobraucienā finišēja minūtē un 19,11 sekundēs. Savukārt dalītu otro vietu izcīnīja šveiciete Jasmīne Flurija un austriete Kornēlija Hitere, abām atpaliekot no uzvarētājas 0,21 sekundi.

Šveicietei tā bija pirmā uzvara šosezon nobraucienā, taču ceturtā pēc kārtas Pasaules kausa sacensībās.

"Esmu priecīga par rezultātu, mana pašpārliecinātība palīdzēja. Pieļāvu diezgan daudzas kļūdas un sniega stāvoklis bija izaicinošs," pēc finiša teica nobrauciena uzvarētāja.

Pasaules kausa kopvērtējumā Guta-Behrami ir līdere un par 105 punktiem apsteidz titulēto Šifrinu, kura janvārī iedzīvojās ceļgala savainojumā. Šobrīd nav zināms, kad Šifrina varēs atgriezties sacensību apritē.