Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Ģērmane Pasaules kausa posmā slalomā Andorā nefinišē pirmajā braucienā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ģērmane Pasaules kausa posmā slalomā Andorā nefinišē pirmajā braucienā
Dženifera Ģērmane. Publicātes foto.

Andorā notiekošajā Pasaules kausa posmā kalnu slēpošanā slalomā Dženifera Ģērmane diemžēl kļūdījās pirmā brauciena pirmajā pusē un finišu nesasniedza.

Spēcīgākās “Apex 2100” komandas dalībniece Dženifera Ģērmane šajā ļoti sekmīgajā sezonā bija startējusi četros Pasaules kausa posmos, visos iekļūstot kā minimums trīsdesmitniekā. Pēdējos divos startos Flahavā (Austrija) un Jasnā (Slovākija) titulētās Ullas Ģērmanes meita iekļuva desmitniekā, abas reizes izcīnot astoto vietu un sasniedzot jaunus neatkarīgās Latvijas kalnu slēpošanas rekordus. Augstāku vietu – ceturto – savulaik ātrumdisciplīnā bija sasniegusi tikai viņas māte Ulla.

Jau pagājušajā posmā daudzus gadus Austrijā dzīvojošā latviete pirmo reizi startēja labāko trīsdesmitniekā ar trīsdesmito numuru. Tā kā talantīgā kalnu slēpotāja no Latvijas, kuru atbalsta Siguldas novada pašvaldība, ir slaloma kopvērtējumā pakāpusies uz augsto 18. vietu, tad arī šoreiz viņai bija salīdzinoši agrs starta numurs – divdesmit trešais.

Šodien Dženifera Ģērmane aizvadīja savu sesto startu Pasaules kausā kopumā un piekto šajā sezonā, bet pirmo reizi to darīja pasaules junioru čempiones godā. Līdzšinējā stabilitāte un ļoti augstie rezultāti vedināja uz vēl vienu lielisku startu, iespējams, uz jauno vietas rekordu, jo Andorā nepiedalījās pēdējo sezonu divas labākās pasaules slalomistes – Petra Vlhova, kurai traumas dēļ sezona jau beigusies, un Mikaēla Šifrina, kura pēc kritiena vēl nav pilnībā sadziedējusi ceļa saites.

Startējot ar 23. numuru, pirmā brauciena pirmajā starpfinišā Dženifera tobrīd uzrādīja 21. laiku (+0.36, vēlāk, kad nobrauca visas dalībnnieces, tad šis laiks bija ārpus piecdesmitnieka), bet pēc tam diemžēl izstājās. Taču tas nav nekas traks, jo Ģērmane pirms tam deviņus startus pēc kārtas bija ļoti sekmīgi nostartējusi.

Pasaules kausa posms kalnu slēpošanā, slaloms sievietēm, Soldo (Andora), 1.brauciens

V.SportisteValstsRezultāts
1.Anna Svenna LarsoneZviedrija54.45
2.Paula MolcanaASV+0.14
3.Zrinka ĻjutičaHorvātija+0.42
4.Alīna NulmeijereKanāda+0.62
5.Lēna DīraVācija+0.66
6.Katarina TrupeAustrija+0.69
...Dženifera ĢērmaneLatvijaDNF

  +1 [+] [-]

, 2024-02-11 12:52, pirms 3 mēnešiem
Nekas!Tāds tas slaloms ir!Tāpat liela malace!Ir ieguvusi labu stabilitāti,jo agrāk Dženiferai bija ļoti regulāri DNF,pat vairāk nekā finiši,bet tagad ir 9 startus abus braucienus nobraukusi.Jebkurā gadījumā pēc pirmā startfiniša neizskatījās,ka šī būtu viņas diena.Gaidam nākamo startu!😃

  -3 [+] [-]

, 2024-02-11 12:53, pirms 3 mēnešiem
...paņēma bomi starp kājām...

  -1 [+] [-]

, 2024-02-11 13:33, pirms 3 mēnešiem
Pirmā brauciena starpfinišā Dženifera uzrādīja 50. laiku (+0.36)

  -4 [+] [-]

, 2024-02-11 14:12, pirms 3 mēnešiem
dakots rakstīja: ...paņēma bomi starp kājām...
Slalomistēm taču ir vāversargs?

     [+] [-]

, 2024-02-11 14:18, pirms 3 mēnešiem
Marita Gintere rakstīja: karma sāk teikt savu vārdu...
Kaut kāda sāpīte Maritai?

     [+] [-]

, 2024-02-11 14:29, pirms 3 mēnešiem
Marita Gintere rakstīja: Izlasiet delfi MVP publicēto interviju!
Varbūt vari īsos vilcienos uzrakstīt, ko Ģērmane tur ne tādu pateica?

     [+] [-]

, 2024-02-11 14:55, pirms 3 mēnešiem
Marita Gintere rakstīja: parasti sportisti pirmajiem un ilgstošiem treneriem paldies saka, nevis ar sadomātiem dubļiem aplej Raksta pilno versiju varu nosūtīt, jo tas bija maksas
Ja iespējams, tad atsūti PM.

     [+] [-]

, 2024-02-11 15:24, pirms 3 mēnešiem
Marita Gintere rakstīja: parasti sportisti pirmajiem un ilgstošiem treneriem paldies saka, nevis ar sadomātiem dubļiem aplej Raksta pilno versiju varu nosūtīt, jo tas bija maksas
....nu, viss skaidrs....latviešu skauģi par interviju noziņoja Šildsu ģimenei...un no austriešiem pirms starta Dženija ir saņēmusi mobingu, kas viņu šajā dienā izsita no ierindas...smiekli nāk, ka kāds te pļāpā par karmu, vienkārši prasta latviešu skaudība...gan jau stipra meitene un nākošajos mačos viss būs ok!