Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Distanču slēpotājai Krampei 46.vieta pasaules U-23 čempionātā 10 kilometru sacensībās klasiskajā stilā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Distanču slēpotājai Krampei 46.vieta pasaules U-23 čempionātā 10 kilometru sacensībās klasiskajā stilā
Samanta Krampe. Foto: Loru creative.

LETA. Latvijas distanču slēpotāja Samanta Krampe sestdien Planīcā pasaules U-23 čempionātā desmit kilometru sacensībās klasiskajā stilā ar atsevišķu startu ierindojās 46. pozīcijā.

Ātrākā bija Vācijas sportiste Helēna Hofmane, kura distanci veica 27 minūtēs un 38 sekundēs. Šveiciete Naja Kēlina uzvarētājai piekāpās 1,2 sekundes un finišēja otrā, bet zviedriete Marta Rosenberga atpalika 4,7 sekundes un noslēdza labāko trijnieku.

Krampe finišēja 34 minūtēs un 1,8 sekundēs, atpaliekot no uzvarētājas sešas minūtes un 23,8 sekundes.

Savukārt vīriešu konkurencē visu goda pjedestālu aizņēma Norvēģijas distanču slēpotāji. Pirmais, veicot distanci 24 minūtēs un 22,6 sekundēs, bija Matīass Holbeks, otrajā vietā, atpaliekot 3,1 sekundi, bija Martins Kirkebergs Merks, bet Edvards Sannvīks zaudēja uzvarētājam 19,9 sekundes un bija trešais.

Labāko rezultātu no Latvijas sportistiem sasniedza Lauris Kaparkalējs, kurš distanci veica 28 minūtēs un 23,3 sekundēs un ierindojās 60.pozīcijā, bet Niks Saulītis, finišējot 29 minūtēs un 16 sekundēs, noslēdza sacensības 71.vietā.

Kaparkalējs zaudēja uzvarētājam četras minūtes, bet Saulītis bija par nepilnām piecām minūtēm lēnāks.

Pasaules junioru un U-23 čempionāts Slovēnijas kūrortā Planīcā norisināsies līdz 11.februārim.

Izmantotie resursi:
LETA