Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Pēc kritiena treniņā sezona beigusies 2018. gada olimpiskajai čempionei Godžai

Agris Suveizda

Pēc kritiena treniņā sezona beigusies 2018. gada olimpiskajai čempionei Godžai
Sofija Godža. Foto: Zumapress.com/Scanpix

LETA--AP. Šīs sezonas Pasaules kausa kopvērtējuma līderei kalnu slēpošanas nobrauciena disciplīnā itālietei Sofija Godžai pēc pirmdien piedzīvotā kritiena treniņā sezona ir noslēgusies.

Godža pirmdien treniņā krita, un vēlāk viņai konstatēti labās kājas lūzumi divās vietās, kas liegs šosezon piedalīties sacensībās. Kā pavēstīja Itālijas Ziemas sporta federācija, kalnu slēpotājai Milānā veikta operācija un viņas kājā ievietots metāla stienis, kas savienots ar septiņām skrūvēm.

Godža nav pirmā no elites līmeņa kalnu slēpotājām, kuras šosezon piedzīvojušas kritienus. Neveiksmes piemeklējušas arī Mikaelu Šifrinu, Petru Vlhovu, Korīni Zuteri un citas. Vīriešu konkurencē traumas guvuši norvēģis Aleksanders Omods Kilde un francūzis Aleksis Penturo.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā nobraucienā Godža tuvāko sekotāju austrieti Štefāniju Venīri apsteidz par 89 punktiem. Karjeras laikā 31 gadu vecā Godža izcīnījusi 24 uzvaras Pasaules kausa izcīņas posmos, bet olimpiskajās spēlēs nobraucienā tikusi pie Phjončhanas zelta un Pekinas sudraba.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2024-02-06 13:22, pirms 3 mēnešiem
...šosezon krīt daudzi līderi...

     [+] [-]

, 2024-02-06 21:57, pirms 3 mēnešiem
Bāča favorīte tagad var savākt visus kristāla globusus, izņemot slalomu!