Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Loicls: "Cīnīšos par uzvaru"

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Loicls: "Cīnīšos par uzvaru"
Volfgangs Loicls
Foto: AP

Šodien Insbrukā (Austrija) Četru tramplīnu turnejas trešajā posmā 25 000 skatītāju priekšā uzvaru guva mājinieks Volfgangs Loicls, kuram tā bija otrā uzvara pēc kārtas. Loicls atzīst, ka šobrīd ir labā formā un cīnīsies par uzvaru turnejas kopvērtējumā.

"Pēc pirmās uzvaras pagājušajā posmā man šodien startēt bija vieglāk. Es zināju, ka varu uzvarēt," pastāstija Volfgangs Loicls. "Pēc pirmā lēciena es biju lieliskā pozīcijā (aiz Šmita), un otrais lēciens padevās ļoti labi. Kopvērtējumā es esmu labā pozīcijā, bet viss vēl var mainīties."

Austrietis arī neslēpa ambīcijas nākošajā posmā: "Es netaisos otrdien censties nosargāt savu vietu vietu kopvērtējumā, bet gan turpināšu cīnīties par uzvaru, jo šobrīd es esmu lieliskā formā."

Viņa tautietis Gregors Šlīrencauers, kuram šodien otrā vieta, atzina, ka ir apmierināts ar šodienas sniegumu: "Es nebēdājos par to, ka paliku otrais. Mans komandas biedrs šodien bija nedaudz pārāks par mani un es esmu ļoti apmierināts arī ar otro vietu."

Izmantotie resursi:
earthtimes.org