Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Brāļi Dukuri saņem pateicības rakstus par Eiropas čempionāta medaļām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Brāļi Dukuri saņem pateicības rakstus par Eiropas čempionāta medaļām
Dukuru ģimene
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Eiropas čempionātā dubultuzvaru izcīnījuši skeletonisti brāļi Martins un Tomass Dukuri šodien no premjera Valda Dombrovska saņēma pateicības rakstus par medaļām Eiropas čempionātā.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis brāļiem vēl panākumus un veiksmi arī turpmāk: "Tas nav pirmais un, ceru, arī ne pēdējais brāļu Dukuru panākums skeletonā. Domāju, ka viņu talants un mērķtiecība ļaus sasniegt arī augstākas virsotnes gan pasaules čempionātā, gan arī nākamajās Ziemas olimpiskajās spēlēs."

Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Einars Fogelis uzsver, ka tieši brāļu Dukuru darbs vasarā palīdzējis jaunajiem sportistiem pasaules ziemas olimpiskajās spēlēs jauniešiem sasniegt tik labus rezultātus: "Jāsaka, ka tieši Dukuru darbs vasarā ne tikai atsevišķi, bet arī kopā ar jaunajiem sportistiem un piemērs palīdzēja jauniešiem ziemas olimpiskajās spēlēs sasniegt labus rezultātus."

"Pasaules kausa rezultātus ir grūti prognozēt, jo katra sacensība ir atsevišķs stāsts. Tomēr esam gatavojušies un ceram, ka viss notiks kā plānots. Viss atkarīgs no ieguldītā darba, nedaudz talanta un veiksmes. Ja tu daudz strādā, tad arī darba augļi būs gatavāki," stāsta Tomass Dukurs.

Abu sportistu tēvs un treneris Dainis Dukurs uzskata, ka sportistam sevi vispirms jāpierāda savs darbs ar rezultātiem, tikai pēc tam var prasīt finansējumu: "Viegli ir prasīt naudu un tērēt, bet pēc tam sportistam nav atdeves. Katrs rezultāts ir laba atskaite par darbu. Finansējums pēc panākumu sasniegšanas ir motivācija jaunajiem sportistiem cīnīties un tiekties uz augstākiem mērķiem un rezultātiem."

Martins janvārī kļuva par trīskārtējo Eiropas čempionu, zeltu izcīnīto trešo gadu pēc kārtas, bet viņa brālis Tomass ieguva sudraba godalgu.

Izmantotie resursi:
Jaunākās ziņas, komentāri, pētījumi, foto,...

  +9 [+] [-]

, 2012-01-24 17:48, pirms 12 gadiem
Paldies Dukuru ģimenei par sniegtām pozitīvām emocijām!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-24 18:06, pirms 12 gadiem
Par tādiem panākumiem tomēr būtu jāsaņem arī atbilstošs finansējums... Vismaz man nebūtu žēl, ka manis nodokļos maksātā nauda aiziet reālam mērķim, cilvēkiem, kuri Latvijas vārdu nes pasaulē nevis kaut kādām muļķīgām Latvijas reklāmām, organizācijām, kuras it kā popularizē Latviju ārzemēs, bet reāli tikai saņem "piķi".

  +3 [+] [-]

, 2012-01-24 18:11, pirms 12 gadiem
Dombrovski, a kur aploksnīte?

     [+] [-]

, 2012-01-24 18:27, pirms 12 gadiem
m. scofield rakstīja: Par tādiem panākumiem tomēr būtu jāsaņem arī atbilstošs finansējums... Vismaz man nebūtu žēl, ka manis nodokļos maksātā nauda aiziet reālam mērķim, cilvēkiem, kuri Latvijas vārdu nes pasaulē nevis kaut kādām muļķīgām Latvijas reklāmām, organizācijām, kuras it kā popularizē Latviju ārzemēs, bet reāli tikai saņem "piķi".
saņem. par šo EČ gada beigās. par iepriekšējo PČ saņēma ap Ls 34 000..

  -3 [+] [-]

, 2012-01-24 18:30, pirms 12 gadiem
Par pliku paldies kaķi sprāgst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-24 21:38, pirms 12 gadiem
Ilgi gan jagaida,ja ssnems tikai piem. decembri,tagad tikai janvaris.Vislabakais zieminiekiem sanemt aprili,vasaras varetu nov,decemb.

     [+] [-]

, 2012-01-25 14:12, pirms 12 gadiem
Ministru prezidents mums ir "izcils sporta atbalstītājs", kopā ar izglītības ministrijas pridurkiem. Viņiem rullē tikai makšķērēšana, raķešu modelisms, riču-raču, duraki, cūkas u.t.t.

     [+] [-]

, 2012-02-03 20:10, pirms 12 gadiem
Ministru prezidents nav iekļauts bildē!!!!...
Labs un patikams foto!