Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Karjeru beidz trīskārtējie pasaules čempioni kamaniņu divniekos

Jānis Pārums

Karjeru beidz trīskārtējie pasaules čempioni kamaniņu divniekos
Andre Floršics un Torstens Vustlihs
Foto: focus.de

2006. gada olimpiskie vicečempioni un trīskārtējie pasaules čempioni, Vācijas kamaniņu sporta ekipāža Andre Floršics un Torstens Vustlihs nolēmuši beigt karjeru, informē Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija.

Floršics un Vustlihs, kuri aizvadītajā sezonā uzvarēja pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā, Vankūveras olimpiskajās spēlēs ierindojās piektajā vietā. Abi sportisti gan nepametīs kamaniņu sportu pavisam, bet turpinās tajā darboties kā treneri.

Jāatgādina, ka iepriekš par karjeras beigām paziņoja arī 2002. gada olimpiskie čempioni un četrkārtējie pasaules čempioni Patriks Leitners/Aleksandrs Rešs (Vācija), kā arī `1998. gada olimpiādes bronzas un 2002. gada olimpiādes sudraba medaļnieki Marks Grimets un Braiens Martins (ASV). Leitners un Rešs Vankūveras olimpiādē izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties brāļiem Lingeriem no Austrijas un brāļiem Šiciem no Latvijas.

Izmantotie resursi:
fil-luge.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-08 20:02, pirms 14 gadiem
Aizvadītajā sezonā Pasaules kausu divniekos ieguva mazliet cits vāciešu divnieks - Vendl Tobias/Arlt Tobias.