Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kamaniņu izlases treneris Cīmanis: "Mūsu rezultāti ir likumsakarīgi"

Jānis Pārums

Kamaniņu izlases treneris Cīmanis: "Mūsu rezultāti ir likumsakarīgi"
Pēteris Cīmanis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc pasaules čempionāta, kas svētdien noslēdzās Altenbergas trasē Vācijā, komentāru portālam Sportacentrs.com par mūsu sportistu sniegumu sniedza Latvijas izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis.

"Domāju, ka rezultāti ir normāli un atbilstoši esošajai situācijai. Īpaši ņemot vērā visas neveiksmes, savainojumus un tamlīdzīgas lietas. Pašreiz tik stipri mēs esam... Protams, varējām būt kādu vietu augstāk vai zemāk, bet kopumā rezultāti ir likumsakarīgi," sacīja Pēteris Cīmanis, nevēloties sīkāk izvērtēt katra sportista veikumu Altenbergā.

Viņš gan neslēpa, ka mūsu jaunajiem sportistiem pietrūcis pieredzes, lai nostartētu labāk: "Elīza Tīruma šodien krita, lai gan iesāka braucienu labi. Šeit tomēr ir vajadzīga pieredze, nobraukto kilometru skaits, kas viņai trūkst. Vēl pāris gadus jāpabrauc, lai varētu no viņas prasīt vairāk. Arī pārējiem jaunajiem pieredzes vēl ir maz starptautiskā līmenī. Jābrauc, jābrauc, jābrauc! Brīnumus nevar gaidīt, ja sportists šajā vai kādā citā trasē startē tikai otro reizi. Varbūt, ja visas lietas un apstākļi sakrīt, var gadīties brīnums, bet savādāk - nekas labāks nav gaidāms."

"Pārējie nobrauca savu spēju robežās. Nākamnedēļ Siguldā būs pasaules kausa posms, tur rezultātiem vajadzētu būt labākiem, taču ar prognozēm gan negribu nodarboties. Domāju, ka nākamā sezona būs veiksmīgāka, jo cerams visas likstas būs aiz muguras," noslēdza Cīmanis.

Latvija pasaules čempionātu noslēdza ar trim vietām desmitniekā – stafetes komanda izcīnīja septīto vietu, divnieku konkurencē brāļi Šici bija devītie, Gudramovičs/Kalniņš desmitie. 16.vietu vīriem ieņēma Inārs Kivlenieks, Bērze/Logins divniekos un Mārtiņš Rubenis vīriešu konkurencē izcīnīja 19.vietas, Elīza Tīruma bija 24.vietā dāmām, bet Kristaps Mauriņš 29.vietā vīriešiem.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-12 18:09, pirms 12 gadiem
Progresa nekāda jau kuro gadu...

  -1 [+] [-]

, 2012-02-12 18:48, pirms 12 gadiem
Svētā govs LKSF var šļūkāt kaut pa pēdējiem pleķiem, bet šmelis tiks piešķirts tik un tā... Būtu beiguši māžoties, un atdevuši visu piķi Zintim un bobiem

     [+] [-]

, 2012-02-12 19:17, pirms 12 gadiem
Mums ir 3 disciplīnas,kurās trenējās Siguldā-skeletons,bobslejs un kamaniņas.Rezultātus nav iespējams salīdzināt,jo pieaugušo grupā kamaniņu sportā to vienkārši nav.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-12 19:48, pirms 12 gadiem
Neaizmirsīsim tomēr, ka kamaniņniekiem bija pa medaļai divās iepriekšējās olimpiskajās spēlēs (Šici un Rubenis, kuri ir tikuši uz pjedestāla arī PČ). Un olimpiskie medaļnieki LOV skatījumā vienmēr ir bijuši īpašā statusā. Vai kompānijas pēc vajadzētu finansēt vēl veselu baru- cits jautājums.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-12 20:13, pirms 12 gadiem
butu devuši to piki tikai bračkam Šiciem un varbut vel Maijai, un Kivleniekam! parejie parazite uz citu rekina! iznemot Rubeni jo šis atskiriba no parejiem ir daudz sasniedzis, butu metis brauksanai mieru, tapat nekas vairs nebus, labak nem un trene iepriekš minetos atletus! parejiem ar kaju pa pakalu un lai iet stradat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-13 12:30, pirms 12 gadiem
nu tirumai lielaki panakumi izgerbjoties neka braucot.