Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Zubkova divnieks uzvar Krievijas kausā

Jānis Pārums

Zubkova divnieks uzvar Krievijas kausā
Aleksandrs Zubkovs (no labās) un Dmitrijs Truņenkovs
Foto: AP/Scanpix

Gatavojoties gaidāmajai bobsleja sezonai nākamo ziemas olimpisko spēļu trasē Sočos (Krievija) šajās dienās norisinās Krievijas kausa izcīņa bobslejā divnieku un četrinieku ekipāžām, vēsta Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

Ceturtdien notikušajās divnieku sacensībās par uzvarētāju kļuva Aleksandra Zubkova pilotētā ekipāža ar stūmēju Dmitriju Truņenkovu. Divu braucienu summā Zubkovs un Truņenkovs uzrādīja laiku 1:54.11.

Otro vietu, no uzvarētājiem atpaliekot 0.40 sekundes, izcīnīja Aleksandrs Kasjanovs un Maksims Belugins, kuriem tikai 0.03 sekundes piekāpās Dmitrija Abramovičs un Sergeja Prudņikova divnieks.

Piektdien ekipāžas sacentīsies četriniekos. Jāatgādina, ka gaidāmajā sezonā viens no Pasaules kausa izcīņas posmiem pirmoreiz notiks arī Soču trasē. Pasaules kausa sezona sāksies novembra sākumā ar trim posmiem Ziemeļamerikā.

Izmantotie resursi:
Главные новости дня — Газета.Ru