Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Ekmanis: "Arī kritieni var nākt par labu"

Andrejs Siliņš

Ekmanis: "Arī kritieni var nākt par labu"
Edgars Maskalāns (pa kreisi)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Nevienā braucienā negāja tā, kā gribētos," aizvadīto pasaules čempionātu bobslejā divnieku ekipāžām Leikpleisidā sarunā ar portālu eSports.lv vērtēja Latvijas Bobsleja federācijas (LBF) viceprezidents un Valdes loceklis Zintis Ekmanis.

"Pietrūka veiksmes. Nevienā braucienā negāja tā, kā gribētos," aizvadīto čempionātu divniekos vērtēja Ekmanis. "Hefti divniekos uzvarēja Pasaules kausa kopvērtējumā šosezon, bet šeit palika 13. vietā. Sarežģīta trase un, acīmredzot, pietrūkst nedaudz meistarības, lai varētu nobraukt labāk. Divniekos nevaram īsti šobrīd konkurēt." Trešajā braucienā Edgara Maskalāna divnieks piedzīvoja kritienu, un Ekmanis to norakstīja uz pieredzes trūkumu: "Pilnīgi viennozīmīgi tikai pieredzes trūkums. Pieļāva kļūdu, izejot virāžā, bet tā ir pietiekami gara virāža, lai pieļauto kļūdu izlabotu. Ja Vistlerā viņš krita, bet tur neko nevarēja darīt, tad nu šeit ir tīti paša Edgara vaina. Bet arī kritieni dod savu pozitīvu iespaidu."

Ekmanis izteica cerību, ka četrinieku čempionātā vajadzētu būt krietni labākiem rezultātiem: "Kopumā šosezon divniekos negāja ļoti labi, bet no otras puses - četriniekos ir labi rezultāti, esam uzvarējuši sacensības olimpiskajā trasē. Ceru, ka četriniekos viss būs kārtībā, jo četrinieks ir vieglāk vadāms nekā divnieks. Protams, ir dažas vietas trasē, kur ir problēmas un tām bija jāatrod risinājumi, lai vairs negadītos. Vēl ir treniņi līdz sacensībām, bobs iet, slidas slīd. Daumantam Dreiškenam devām iespēju nedaudz atpūsties, jo viņam bija neliels sasitums. Reinis Rozītis visu nedēļu ir nogulējis gultā, jo apaukstējies, bet jācer, ka viss būs kārtībā. Vēl jau nedēļa laiks, iespējams, nebūs optimālā formā, bet tikpat labi dažreiz tieši pēc slimības izdodas labi nostartēt."

  -2 [+] [-]

, 2009-02-22 21:10, pirms 15 gadiem
error 144

Un kapec joprojam stav virsraksts Minins pasaulē 15... vai ta vins viens sluca pa trasi

  +5 [+] [-]

, 2009-02-22 21:11, pirms 15 gadiem
To, ka Hefti šeit nebūs konkurents jau varēja nojaust, jo ļoti grūta trase un ja vienu divus var nobraukt ciešami, tad te ar četriem braucieniem jātiek galā.

     [+] [-]

, 2009-02-22 22:27, pirms 15 gadiem
Ivo Ruegs/Grands pa pirmo nobrauca,malaci atkal tiesi uz cempionatu izsava varetu teikt cempionatu cilveki-sveiciesi.Te nesen salidzinosi beidzas komandas sacikste un sveiciesi palika otraja vieta,aiz vaciesiem.