Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Prūsis paškritisks, Miņins gatavojas četrinieku sacensībām

Prūsis paškritisks, Miņins gatavojas četrinieku sacensībām
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Jāņa Miņina/Daumanta Dreiškena izcīnītās devītās vietas Pasaules kausa posmā Altenbergā, kas ir mūsu bobsleja ekipāžas augstākais sasniegums šosezon, savu vērtējumu sniedza izlases galvenais treneris Sandis Prūsis, kā arī abu ekipāžu piloti - Jānis un Edgars Maskalāns.

„Ar puišu sniegumu neesmu apmierināts, jo šīs nav tās vietas, par kurām mēs esam spējīgi cīnīties un mums ir jācīnās,” pēc sacensībās teica izlases treneris Sandis Prūsis. „Protams, ka slikti, ka Edgars netika pie otrā brauciena - viņam pietrūka tikai četras sekundes simtdaļas. Mazliet priecē, ka Jānim izdevās sasniegt labāku rezultātu - tādējādi šajā čempionātā divnieku ekipāžās pirmo reizi iekļuvām desmitniekā. Nekāds sasniegums jau tas nav, tomēr patīkami.”

„Viņš uzsvēra, ka netiek atmesta cerība divnieku ekipāžu rezultātus uzlabot vēl atlikušajos Pasaules kausa izcīņas trijos posmos nākamgad janvārī. „Protams, ka jācer un jācenšas. Vienlaikus jāsaprot, ka te nav maratons - te ir svarīga katra nianse un katra sekundes simtdaļa,” skaidroja treneris.

„Diemžēl bija dažas kļūdas pirmajā braucienā, kas arī izšķīra iegūto vietu abu braucienu kopvērtējumā. Pirmajā braucienā rezultātu sabojāja kļūda, ko pieļāvu pēc 12. virāžas, kad bobs sagriezās šķērsām - loģiski, tas arī ietekmēja rezultātu, jo kritās ātrums,” stāstīja Jānis Miņins.

Bobslejists vēl atturējās prognozēt, kā veiksies svētdien paredzētajos četrinieku ekipāžu braucienos, tomēr atzina, ka no treneru puses „spiediens ir pietiekami liels”. „Esam gatavi. Spiediens tiek likts. Ja spēšu, darīšu maksimāli visu, lai pacīnītos par augstām vietām. Esam nomarķējuši arī citu slieču komplektu, kas, iespējams, var palīdzēt sasniegt labāku rezultātu.”

Edgars Maskalāns bija tiešs un savu nekvalificēšanos otrajam braucienam nenovēla uz slimību. „Nevar noliegt - mums bija visas iespējas tikt pirmajā divdesmitniekā pirmajā nobraucienā. Varbūt tomēr nedaudz pietrūka spēka.”

Rītdien Altenbergā norisināsies sacensības četrinieku ekipāžām.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-19 19:57, pirms 14 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Kapec Maskalana vieta nevar pamegjinat kaa sokas Arhipovam ar boba vadishanu.. var tachu pamegjinat.. Maskalans pie tam vel lidz galam nav vesels.. var tachu pamegjinat un dot lai Maskalans izveselojaas... ja jau vins pats atzist ka ir pietrucis speeka...
Sūdīgāk jau toč nevienam no tā nebūs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-19 20:44, pirms 14 gadiem
Nu bet tad paliek jautājums- Kas stums Arhipova vietā???

     [+] [-]

, 2009-12-20 08:03, pirms 14 gadiem
Arhipovam ir jābrauc ar divnieku.

     [+] [-]

, 2009-12-20 10:48, pirms 14 gadiem
janisC rakstīja: Arhipovam ir jābrauc ar divnieku.
Man ar tā šķiet.. maskalānam šogad pat nav izdevies tikt 20-niekā, tātad jādod iespēja citam..! Labi pa četrinieku nerunāsim tur viņš sevi ir pierādījis un tur šaubu nav..!

     [+] [-]

, 2009-12-20 11:19, pirms 14 gadiem
Miņinam starts sūdīgs, kļūdiņas trasē, bet pagaidām 2v +0.11 no Holkomba

     [+] [-]

, 2009-12-20 11:21, pirms 14 gadiem
Trase ļoti "slidena" jau 2 kritiens no 7 braucējiem, vairākās virāžās visi brauc uz kritiena robežas

     [+] [-]

, 2009-12-20 11:32, pirms 14 gadiem
Šajā trasē galvenais ir nenokrist un aizbraukt līdz finišam, rezultāts/laiks paliek otrā plānā

  +2 [+] [-]

, 2009-12-20 11:43, pirms 14 gadiem
Lange parādīja klasi un mērķi olimpiādē

     [+] [-]

, 2009-12-20 11:47, pirms 14 gadiem
sākot ar 2. vietu līdz 11. vietai būs sīva cīnā par par pirmo trijnieku.