Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

papildināts Prūsis: "Sniegums patīkami pārsteidza"

Jānis Celmiņš

Prūsis: "Sniegums patīkami pārsteidza"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas bobsleja izlases vecākais treneris Sandis Prūsis atzīst, ka Oskara Melbārža četrinieka izcīnītā bronzas medaļa Pasaules kausa izcīņas trešajā posmā Vinterbergā bija negaidīts, bet ļoti patīkams rezultāts arī pašiem treneriem.

"Man patiešām liels prieks par abiem četriniekiem, jo viņi neapstājās un turpināja cīņu līdz galam. Pirmais brauciens sabojāja Edgara Maskalāna rezultātu, taču viņi nenolaida rokas un, lūk, rezultāts - Edgaram izdevās pakāpties par piecām vietām un gala rezultātā izcīnīt 8.vietu. Es vienmēr čaļiem esmu teicis, ka mačs beidzas pēc otrajiem braucieniem, un tādēļ man prieks, ka visi cīnījās līdz galam un, lūk, arī rezultāts - abi mūsu četrinieki ir stabili pirmajā labāko desmitniekā," ar atzinīgiem vārdiem neskopojās Sandis Prūsis.

Prūsis norādīja, ka Oskara Melbārža četrinieka lieliskais rezultāts bija liels pārsteigums ne tikai sportistiem, bet arī treneriem. "Protams, mēs cerējām uz labu rezultātu, bet šis sniegums mūs patiešām patīkami pārsteidza. Vēl jo vairāk, ja mēs visi zinām, ka Oskaram pieredze vēl ir salīdzinoši neliela. Un vienlaikus vēlreiz uzsveru - šodien labi pastrādāja abi četrinieki," teica treneris, piebilstot, ka pašreizējais abu četrinieku sniegums tikai apliecina, ka Latvijas izlase ir ļoti laba komanda, kas arī savstarpēji mačojoties, veicina visas komandas kopējo rezultātu uzlabošanos.

Oskars Melbārdis atzina, ka labākajā gadījumā bija plānots pacīnīties par iekļūšanu pirmajā desmitniekā. "Divniekos paveicās. Citam arī paveiktos, bet vakar laika apstākļi bija labvēlīgāki mums. Bet šodien laika apstākļi visiem bija līdzvērtīgi, tādēļ šodienas panākums ir arī mūsu pašu darba rezultāts. Protams, uz tik augstu rezultātu pat necerējām, domājām pacīnīties par iekļūšanu labāko desmitniekā," visai pieticīgi sava četrinieka panākumus komentē Oskars Melbārdis, kas arī ir saprotams, jo šis Latvijas bobsleja izlases pilots vēl nav pieradis pie tik lielas uzmanības.

Melbārdis paldies saka arī saviem stūmējiem Helvijam Lūsim, Arvim Vilkastei un Jānim Strengam, "bez kuru ieliktā darba, protams, mums nebūtu izdevušies tik labi nobraucieni." Melbārdis atzina, ka, lai arī otrajā braucienā neizdevās nobraukt tik labi kā pirmajā, tomēr visa ekipāža abos braucienos startējusi ar maksimālu atdevi. Un līdz ar to arī sasniegts rezultāts - bronzas godalgas.

Līdz ar to sezonas pirmā puse ir aizvadīta. Latvijas komanda atgriežas mājās, lai jau jaunā gada pirmajā nedēļā dotos atpakaļ uz Vāciju, kur sarežģītajā Altenbergas trasē notiks Pasaules kausa izcīņas ceturtais posms, kas vienlaicīgi būs arī Eiropas čempionāts.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

 +11 [+] [-]

, 2011-12-18 13:26, pirms 12 gadiem
Man patīk tāda frāze.
Kas daudz runā maz sasniedz,bet kas maz runā daudz sasniedz!!
Malači prieks par patīkamo pārsteigumu

  +6 [+] [-]

, 2011-12-18 13:28, pirms 12 gadiem
ESMU LEPS PAR LATVIJU!

 +11 [+] [-]

, 2011-12-18 13:29, pirms 12 gadiem
Paldies gan bobslejistiem, gan , protams, arī Dukuriem par ļoti nepieciešamajām pozitīvajām emocijām, ko viņi mums dod, sasniedzot tik labus rezultātus ! Veiksmi visiem puišiem un arī treneriem !
Slēpts komentārs: Bumba

 +24 [+] [-]

, 2011-12-18 13:34, pirms 12 gadiem
Bumba rakstīja: neesmu Miņina fans, bet Maskalāns savulaik kad bija šis konflikts lepni teica, ka nav sliktāks par Jāni, varbūt pat labāks. Rezultātā var redzēt, ka ne tuvu tas tā nav un 4niekos nespēj kā Miņka visu laiku sisties par trijnieku vai neveksmes gadījumā 6nieku. Liels prieks par Melbārdi!!! tā turēt
Varbūt vienreiz šo Miņina - Maskalāna tēmu vajadzētu likt pie malas un priecāties par to, ka mums ir ne tikai viena laba ekipāža, bet vairākas un pamatotas cerības arī nākotnē uz labiem rezultātiem .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-12-18 13:42, pirms 12 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: Maskalāns pilnīgs tomāts - balamute, kas pilnībā ir izgāzies.
Miņins viņam traucēja ibio, drīz Melbārdis viņa traucēs ka es jums saku.
Tu esi muļķis!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-18 14:11, pirms 12 gadiem
Esmu lepns par mūsu komentētājiem SC slejās, jo mūžīgā tēma par seksīgajām Miņina-Maskalāna attiecībām joprojām ir dzīva!

  +1 [+] [-]

, 2011-12-18 14:21, pirms 12 gadiem
Šādas bobslejistu un skeletona karaļu (un pārējo disciplīnu sportistu) panākumu dotās emocijas ir labs motivators turpināt sisties un pūlēties tepat Latvijā arī vienkāršajiem ļaudīm. Par varenu Latviju!

     [+] [-]

, 2011-12-18 14:36, pirms 12 gadiem
Bumba rakstīja: neesmu Miņina fans, bet Maskalāns savulaik kad bija šis konflikts lepni teica, ka nav sliktāks par Jāni, varbūt pat labāks. Rezultātā var redzēt, ka ne tuvu tas tā nav un 4niekos nespēj kā Miņka visu laiku sisties par trijnieku vai neveksmes gadījumā 6nieku. Liels prieks par Melbārdi!!! tā turēt
Laikam aizmirsi ka uzreiz pēc tam ka Maskalāns dabūja Miņina tehniku, bija pjedestāli :p Bet salīdzināt šo ar pagājušo sezonu.. var tikai tie kas neko nesajēdz no bobsleja!

  +2 [+] [-]

, 2011-12-18 15:00, pirms 12 gadiem
bišķi nesaprotu lielāko daļu no komentāru rakstītājiem. Vienalga kā nostartē mūsējie visu laiku komentāros ir viena liela cepšanās. Domāju, ka šajā nedēļas nogalē cepties nav iemesla, jo Dukura zelts un Melbārža divas bronzas liek pozitīvi skatīties nākotnē. Ja vēl bobslejā būtu iespēja pielikt tehnikai (kamanām un sliecēm) tad rezultāti būtu vēl labāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-18 15:19, pirms 12 gadiem
Jābeidz šķiest valsts nauda pa druscītiņ visos sporta veidos, bet vienkārši jāgrūž!!! nauda iekšā Latvijas bobsleja un kamaniņu sportā. Te ir skaidri redzama niša, kur Latvija ir izlauzusies pasaules mērogā ar proporcionāli smieklīgu finansējumu. Tagad ir vienkārši jānosaka šos sporta veidus kā Latvijas sporta prioritāte un jāgrūž iekšā nauda un punkts. Lai turpina attīstīties, dominēt pār pārējām valstīm un lai piesaista vēl vairāk sportistu.

Protams skarbi tas ir, bet jāsaprot, ka esam maza valsts un visus sporta veidus pavilkt uzturēt pa valsts naudu nevaram.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-18 15:25, pirms 12 gadiem
Nav jau runa tikai par Miņina ēnu. Pirms pāris dienām Maskalāns teica, ka cīnīsies par 4-inieku, ne? Jeb viņš stāstīja par Melnbārdi. Oskars normāls vecis, ja vācietis intervijā vervelē vāciski un krievs krieviski, tad tas bliež latviski... Mēs arī lielvalsts!

  +4 [+] [-]

, 2011-12-18 15:29, pirms 12 gadiem
Mani šorīt atkal vairāk kā patīkami pārsteidza Prūsis un viņa komanda. Tas jau sāk izskatīties pēc likumsakarības,nevis nejaušības. Jānovēl vēl tikai arī extraklases bobus,tad ...

  +1 [+] [-]

, 2011-12-18 15:34, pirms 12 gadiem
LEdgars rakstīja: Nav jau runa tikai par Miņina ēnu. Pirms pāris dienām Maskalāns teica, ka cīnīsies par 4-inieku, ne? Jeb viņš stāstīja par Melnbārdi. Oskars normāls vecis, ja vācietis intervijā vervelē vāciski un krievs krieviski, tad tas bliež latviski... Mēs arī lielvalsts!
Jā, tas labi. Pēc bildes izskatās, ka Prūsis par kaut ko aizdomājies... Ceru, ka nākamajās sacensībās viss labākais ekipējums nonāks Oša rokās

  +1 [+] [-]

, 2011-12-18 15:45, pirms 12 gadiem
makaka3 rakstīja: Varētu kāds uzrakstīt vēstuli mūsu 100 pajoļiem, lai valsts budžets atvēl ievērojami vairāk naudu bobslejam.
Ne jau 100 jefiņi to naudu dala, viņi tikai piešķir tik, cik grib. Tur jāskatās LOK un Sorta Federācijai. Redzējāt, kā sadalīja LVM ziedojumu, pusotrs miljons BASKETBOLAM, pus milj. FUTBOLAM. Kur tad tie mūsu bumbotāji ir tikuši????? Maskačkas kvartālā uz piekto stāvu To 1,5 milj. vajadzēja bobslejam un skeletonam, puse vieglatlētikai un hokejam.

  -4 [+] [-]

, 2011-12-18 16:14, pirms 12 gadiem
Un vienlaikus vēlreiz uzsveru - šodien labi pastrādāja abi četrinieki," teica treneris, piebilstot, ka pašreizējais abu četrinieku sniegums tikai apliecina, ka Latvijas izlase ir ļoti laba komanda, kas arī savstarpēji mačojoties, veicina visas komandas kopējo rezultātu uzlabošanos.
PRUSIS

CERU, KA MAN IZLIEKĀS, BET ŠIS RAKSTS PASTIPRINA IESPAIDU, KA PRUSIS LEPOJAS VAIRĀK AR MASKALĀNA LIELISKO SASNIEGUMU-CĪŅI LĪDZ GALAM.........UN "PĀRSTEIGUMS"VIŅU DIEZ KO NEIEPRIECINA!!! nAUDU UZLIKI UZ MASKALĀNU VAI?
VISU CIEŅU MASKALĀNA EKIPĀŽAI- MALAČI ARĪ VIŅI, PROTAMS- NENONIECINU !!!!!!!!!!!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2011-12-18 16:16, pirms 12 gadiem
LEdgars rakstīja: Nav jau runa tikai par Miņina ēnu. Pirms pāris dienām Maskalāns teica, ka cīnīsies par 4-inieku, ne? Jeb viņš stāstīja par Melnbārdi. Oskars normāls vecis, ja vācietis intervijā vervelē vāciski un krievs krieviski, tad tas bliež latviski... Mēs arī lielvalsts!
+1000
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-18 21:06, pirms 12 gadiem
Vienalga man labāk patīk Maskalāna kungs...

     [+] [-]

, 2011-12-18 21:30, pirms 12 gadiem
Interesanta intervija ar Melnbārdi pirms 12 mēnešiem:
VIDEO: Māra Zemberga saruna ar jauno bobsleja...

  +1 [+] [-]

, 2011-12-19 09:14, pirms 12 gadiem
Nu re, Miņin, ir mums citi TOP piloti ar labāku raksturu un mīlētāki tautā. A, kur Tu tagad esi, Kuldīgā?

     [+] [-]

, 2011-12-19 09:24, pirms 12 gadiem
Mr.Proper rakstīja: Ne jau 100 jefiņi to naudu dala, viņi tikai piešķir tik, cik grib. Tur jāskatās LOK un Sorta Federācijai. Redzējāt, kā sadalīja LVM ziedojumu, pusotrs miljons BASKETBOLAM, pus milj. FUTBOLAM. Kur tad tie mūsu bumbotāji ir tikuši????? Maskačkas kvartālā uz piekto stāvu To 1,5 milj. vajadzēja bobslejam un skeletonam, puse vieglatlētikai un hokejam.
Super, dodam pusi naudu bobslejam. Tad visi varēsim sēdēt pie TV priecaties un skatīties. Un tas mudinās bērnus iet sportot

     [+] [-]

, 2011-12-19 11:14, pirms 12 gadiem
march rakstīja: Super, dodam pusi naudu bobslejam. Tad visi varēsim sēdēt pie TV priecaties un skatīties. Un tas mudinās bērnus iet sportot
gribi teikt, ka no tā,ka vef un bkv saņems katrs gandrīz 0,5 mlj Ls, šī nauda tiks bērnu sportam? gadījumā neesi jaunups? tas ar šorīt čurāja acīs un stāstīja, ka līst silts lietus. no tās naudas, ko saņems šie klubi, diez vai kaut kas tiks jaunupa piesauktajiem tūkstošiem bērnu. ja jau nauda paredzēta sporta attīstībai, tad lai novirza uzreiz bērnu sporta skolām, nevis, teiksim, vef, uz kura spēlēm pilna arēna nesalasās

     [+] [-]

, 2011-12-19 11:39, pirms 12 gadiem
march rakstīja: Super, dodam pusi naudu bobslejam. Tad visi varēsim sēdēt pie TV priecaties un skatīties. Un tas mudinās bērnus iet sportot
Redzi, tev sportā arī laikam nekāda saprašana. Domā, ka basketbolu katrā sētā spēlē, tas nozīmē daudz sportotāju, tad lielāku naudu. Tikai to naudu nedod KATRAM sportotājam, bet dažiem klubiem, kuriem starp citu ir arī sponsori un ne jau šādi tādi....Un ne jau no tās skatīšanās tie bērni skrien sportot..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja