Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "Būtu grēks žēloties!"

Andrejs Siliņš

Prūsis: "Būtu grēks žēloties!"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Ļoti labi, ja jau abi ir pirmajā desmitniekā. Būtu grēks žēloties," Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis dalījās iespaidos portālam eSports.lv pēc Sanktmoricā aizvadītā Pasaules kausa posma divniekiem.

"Ļoti labi, ja jau abi ir pirmajā desmitniekā. Būtu grēks žēloties," treneris komentēja aizvadītās sacensības. Pirmajā braucienā visas pirmās grupas ekipāžas uzrādīja sliktus rezultātus, tāpēc vaicājām trenerim, kāpēc tā. "Tas ir diezgan raksturīgi Šveices trasei - tie, kas startē sākumā, ja ir labi laika apstākļi, tiem ir sliktāks ledus, un tie, kas startē uz beigām, tiem labāks. Dabīgi, ka tā mums bija priekšrocība."

"Bet tik un tā jau otrajā braucienā nebija slikti rezultāti, tā kā viss ir normāli," Prūsis nenorakstīja visu tikai uz trases īpatnībām, bet gan pašu sportistu labo sniegumu. "Visu laiku veicam kādus uzlabojumus, šo to pilnveidojam, nav jau tā, ka būtu rokas nolaiduši. Tehniskas lietas visu laiku tiek darītas - kaut kas tiek meklēts un mēģināts."

Sestdien bobslejisti atkal izies uz starta divniekos, bet jau svētdien četrinieku sacensības, kur Latvijas ekipāžām līdz šim veicies krietni labāk nekā divniekos, un Pasaules kausa kopvērtējumā Jāņa Miņina pilotētais četrinieks šobrīd ieņem trešo vietu, kamēr Edgars Maskalāns ar stūmējiem ir desmitais.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-15 13:13, pirms 15 gadiem
Domāju gan!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-15 13:35, pirms 15 gadiem
Eh,žēl,ka jaunais bobs nebija no sezonas sākuma,jo šosezon ieņemtā vieta kopvērtējumā ietekmēs mūsējo starta vietas nākamā sezonā,kas kā zināma ir Olimpiskā!

     [+] [-]

, 2009-01-15 13:37, pirms 15 gadiem
Galvenais ir vaards JAU.Tas noziimee ka progress notiek aatraak nekaa cereets.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-15 15:02, pirms 15 gadiem
protams ka nav ko zheeloties...lielisks rezultaats un gan jau ka buus veel labaak...