Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Cipulis EK posmā četriniekos finišē 16. vietā un tuvojas Pasaules kausa apritei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cipulis EK posmā četriniekos finišē 16. vietā un tuvojas Pasaules kausa apritei
Emīls Cipulis. Foto: Viesturs Lācis

Šodien Emīls Cipulis ar savu pilotēto četrinieku Eiropas kausa posmā Īglsas trasē izcīnīja 16. vietu, tādējādi pietuvojoties startam Pasaules kausā. Jau rītdien notiks vēl vienas sacensības četriniekos, kurās Cipulim jāizcīna vērtīgi punkti.

Emīļa Cipuļa četrinieks šodien notiekošajā Eiropas kausa posmā Īglsas trasē izcīnīja 16. vietu, tādējādi pietuvojoties tam, lai jau pēc nedēļas ar četrinieku startētu Pasaules kausa posmā. Kopā ar stūmējiem Ivo Danu Kleinbergu, Lauri Kaufmani un Edgaru Nemmi pirmajā braucienā ar piekto labāko startu latvieši finišēja 14. vietā, kamēr otrajā braucienā tik labs neizdevās ne starts, ne brauciens trasē. Braucienā iegūtā 16. vieta arī kopvērtējumā deva 16. pozīciju.

Par uzvarētāju kļuva vācieša Jonasa Januša četrinieks, kurš apsteidza krieva Alekseja Stuļneva pilotēto ekipāžu un itāļa Patrika Baumgartnera četrinieku. Jau rītdien plānotas vēl vienas sacensības četriniekos, kurās Cipulim jāsasniedz veiksmīgs rezultāts, lai turpmāk varētu startēt Pasaules kausa apritē.

Ceturtdien Cipulis divniekos izcīnīja astoto vietu, kamēr Jēkabs Kalenda finišēja 23. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.bobslejs.lv/raksts/cipu...

  +1 [+] [-]

, 2022-01-07 18:21, pirms 2 gadiem
Nu četrinieku sezona ir pilnīgs fiasko (neskaitot Ķibermani).

Franču veterāns Bašlers palika pēdējais 22., taču itālis Variola augstajā sestajā vietā. Vienīgā cerība uz olimpisko ceļazīmi paliek, ja Sanktmoricā izdosies sasniegt fantastisku rezultātu (droši vien vajadzēs TOP 8). Bija mums kaut kāds vecs bobs vai slidas, kas skrien Sanktmoricā. Jāvelk to ārā!

Izskatījās, ka Cipulis ļoti ātri leca iekšā bobā. Trauma? Bet varbūt tā tikai izskatījās. Braucienu kvalitāte ļoti slikta.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-07 18:27, pirms 2 gadiem
Situācija cīņā par pēdējo pieejamo otro kvotu (pieci labākie rezultāti):

7. Variola (Itālija) 366
-------------------
8. Bašlers (Francija) 340
9. Dīns (Lielbritānija) 304
10. Cipulis (Latvija) 296

     [+] [-]

, 2022-01-07 18:33, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Situācija cīņā par pēdējo pieejamo otro kvotu (pieci labākie rezultāti):

7. Variola (Itālija) 366
-------------------
8. Bašlers (Francija) 340
9. Dīns (Lielbritānija) 304
10. Cipulis (Latvija) 296
Ķibim ar Cipuli jāsamainās ekipāžām Sanktmoricā. Tas vienīgais, kas varētu kaut ko glābt. Šķiet Ķibermaņa 4nieks ir vienīgā tehnikas vienība, kas daudz maz iet šogad.

     [+] [-]

, 2022-01-07 20:04, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Ķibim ar Cipuli jāsamainās ekipāžām Sanktmoricā. Tas vienīgais, kas varētu kaut ko glābt. Šķiet Ķibermaņa 4nieks ir vienīgā tehnikas vienība, kas daudz maz iet šogad.
Diez vai kaut kas tāds notiks. Ķibermanis gan PK kopvērtējumā, gan IBSF rangā četriniekos ir 7. vietā, bet ar cerībām vēl pāris vietas pakāpties. Un Sanktmoricā ir arī Eiropas čempionāts. Jācīnās par LOV A vienības kritērijiem. Turklāt, cik esmu redzējis Cipuļa braucienus ar četrinieku, izskatās, ka viņam diezko nesanāk...