Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Foto: Bobslejisti un skeletonisti uz jaunās sezonas sliekšņa

Romualds Vambuts
Romualds Vambuts
LBSF pirmssezonas preses konference trešdien notika Audi oficiālā dīlera Latvijā ”Moller Auto Rīga” centrā Rīgā.
Preses konferencē piedalijās Latvijas labākie bobslejisti un skeletonisti un viņu treneri, tāpat arī federācijas vadība, prezidentu Jāni Kolu ieskaitot. Bija pārstāvēti arī LBSF atbalstītāji, tieši tāpēc preses konference notika SIA ”Moller Auto Latvia” centrā.
Tikšanās laikā masu mediju pārstāvji tika iepazīstināti ar mūsu sportistu plāniem gaidāmajā sezonā, stratēģiju un taktiku, tāpat tika informēti par sadarbību ar partneriem.
”Moller Auto Rīga” direktore Ilze Zoltnere: ”Kā redzam sacensību kalendārā, šosezon bobslejistiem pasaules kausa un pasaules čempionāta ietvaros sanāks doties uz septiņām Eiropas trasēm. Lai atvieglotu braukšanu uz sacensību vietām, Audi oficiālais dīleris Latvijā ”Moller Auto Rīga ”piešķir mūsu labākajiem bobslejistiem divas ērtas Audi A3 Limousine un Audi A3 Sportback automašīnas un Volkswagen importētājs Baltijas valstīs ”Moller Baltic Import” atbalsta komandu ar ietilpīgo Volkswagen Caravelle automobili.”
Foto: Romualds Vambuts