Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Arhipovs septītais Eiropas kausa posmā

Arhipovs septītais Eiropas kausa posmā
Mihails Arhipovs un Gatis Gūts

Šodien Vācijā, Vinterbergas trasē notika EK kārtējais posms bobslejā divniekiem. Mihails Arhipovs, startējot kopā ar stūmēju Uģi Zalimu, atliktajā braucienā izcīnīja 17.vietu, bet ceturtā posma pirmajā bija jau septītais. Otrais brauciens tika atcelts nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ.

Šodien Vinterbergā dalībniekiem virpirms bija jāveic Kēnigzes posma atliktais brauciens, kurā Arhipovs finišēja pēc 58,66 sekundēm, kas bija 17.labākais rezultāts. No uzvarētājiem krieviem Dmitrija Abramoviča un Filipa Jegorova Arhipovs atpalika par 1,04 sekundēm.

Savukārt pēc atliktā brauciena tika aizvadīts ceturtais posms, kurā Arhipovs jau ierindojās 7.vietā, bet otrs brauciens nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ tika atcelts.

Nestartējot iepriekšējo triju posmu uzvarētājiemm, vāciešiem Karlam Angereram/Gregoram Bernbaham, kuri nedēļas beigās piedalīsies Pasaules kausa posmā, uzvaru Vinterbergā svinēja Krievijas pārstāvji Dmitrijs Abramovičs/Filips Jegorovs.

"Visu laiku šeit snieg. Tāpat arī Arhipovs pats pieļāva pāris kļūdu, bet kopumā rezultāts nav slikts. Šodien Mihails brauca kopā ar Uģi Zalimu, jo Pāvels Tulubjevs kā rezervists ir devies uz Pasaules kausa posmu. Četriniekus mēs nebrauksim, jo nav kam īsti iestumt kamanas. Vienam sāp mugura, vienam kāja, bet jaunos stūmējus neriskēsim izmēģināt. Jau taisāmies uz Latviju," sazvanīts Vinterbergā atzina Eiropas kausu komandas galvenais treneris Gatis Gūts.

Nedēļas nogalē citā Vācijas trasē Altenbergā notiks Pasaules kausa 2.posms. Sestdien uz starta stāsies divnieki, bet svētdien spēkiem mērosies četrinieki.

Sekot līdzi mūsu sportistu sekmēm Altenbergā varēsiet TV kanāla TV6 tiešraidēs. Sestdien no pl.11.30 tiks translētas divnieku sacensības, bet svētdien pl.11.30 uz starta izies četrinieki.

Informāciju sagatavoja:
Olafs Jākabsons
Firstplace

  -4 [+] [-]

, 2008-12-04 20:07, pirms 15 gadiem
tad kaada jeega no jaunajiem?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-05 11:26, pirms 15 gadiem
Davai,davai Miha,iet jau uz augšu,nākamā posmā jau 6niekā!!!

     [+] [-]

, 2008-12-05 16:58, pirms 15 gadiem
Vel gribēja viņu likt PK posmos. Ja jau nevar junjoro uzradit labu rezultatu Tā diemžēl ir tainnība

     [+] [-]

, 2008-12-07 14:58, pirms 15 gadiem
liells zlobs bet nevar to sili iestumt,viena intervija Arhipovs bij teicis ka par vinu vel dzirdesim,pagaidam neko labu!