Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

"Sporta studijā" par bobsleju un "Dinamo"

Andrejs Siliņš

"Sporta studijā" par bobsleju un "Dinamo"
Jānis Miņins ar stūmējiem startā
Foto: AFP

Kārtējā "Sporta studija" otrdien 21:35 LTV 7 kanālā šoreiz būs nedaudz neparastāka - divas galvenās tēmas. Bobslejs un Latvijas četrinieka iegūtās bronzas medaļas pasaules čempionātā, tāpat hokejs un Rīgas "Dinamo" spēles Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) play-off turnīrā . Viens gana priecīgs notikums, savukārt hokejā par pirmajām divām spēlēm Maskavā gandarījuma visai maz.

Latvijas bobslejisti tikai šodien atgriežas no pēdējās turnejas Ziemeļamerikā. Maršruts Leikplesida-Monreāla-Amsterdama-Rīga bijis gana nogurdinošs un tāpēc var saprast mūsu bobslejistu vēlmi šo vakaru būt mājās kopā ar saviem tuviniekiem. Pašu puišu domas, tāpat trenera Sanda Prūša viedoklis tiks uzklausīts lidostā un skatītājiem tālab būs iespēja kaut neklātienē tikties ar mūsu varoņiem. Vēl vairāk - tiešraides laikā esam iecerējuši sazvanīties ar mūsu pilotu Jāni Miņinu, lai uzdotu viņam dažus skatītāju atsūtītos interesantākās jautājumus.

Otra tēma - Rīgas "Dinamo" spēle Maskavā pret turienes "dinamiešiem", dažas aizkulises, gatavošanās nākamajām cīņām Rīgā. Par veiksmīgu play-off sākumu gan nenosaukt, jo rīdzinieki paši guvuši tikai vienus vārtus, kamēr ielaiduši 11. Galvenais treneris Jūliuss Šuplers lūdzis spēlētājiem maksimāli koncentrēties nākamajai spēlei un tālab studijā būs nevis kāds no hokejistiem, bet gan komentētājs un "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis. Viņš bija kopā ar komandu un aizvadītajā naktī atgriezās no Maskavas, tādēļ zinās pastāstīt dažas interesantas lietas.

Savus jautājumus šoreiz varat uzdot par divām tēmām - konkrēti bobslejistam Jānim Miņinam un arī hokeja zinātājam Jānim Stepītim. Par hokeju runāsim tieši studijā ar viesi, labākie jautājumi Miņinam tiks uzdoti telefoniski tiešraidē. Savus jautājumus ierakstiet komentāru sadaļā, tālrunis tiešraides laikā studijā 67200449 (šoreiz gan zvanīšana tikai par hokeju).

1 2 45 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2009-03-03 10:21, pirms 15 gadiem
Vai Miņins ir gandarīts vai tomēr žēl , ka nav sudraba, kas bija tik tuvu ?
Vai Dinamo sakāve Maskavā tomēr nav par smagu - izskatījās pēc peramiem puišeļiem.
Slēpts komentārs: mtx03

  +9 [+] [-]

, 2009-03-03 10:29, pirms 15 gadiem
nafig šīs abas tēmas saputrotas kopā? Nafig bobslejam vēl klāt hokejs piekabināts??? (sorry, bet šoreiz Miņins ir izcīnijis medaļu, kamēr mūsu komanda kaimiņvalsts Krievijas atklātajā čempī kārtējo reizi atlēja...)

  +3 [+] [-]

, 2009-03-03 10:42, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: nafig šīs abas tēmas saputrotas kopā? Nafig bobslejam vēl klāt hokejs piekabināts??? (sorry, bet šoreiz Miņins ir izcīnijis medaļu, kamēr mūsu komanda kaimiņvalsts Krievijas atklātajā čempī kārtējo reizi atlēja...)
Mani tas nepārsteidz. Sporta studija vispār ir neizprotama. Tur jau vairāk vārās žurnālists nekā uzaicinātais viesis var ko izstāstīt. Ir jāprot izjautāt tā, lai viesis stāstītu nevis visu laiku maisīties pa vidu kā s...pa aku. Tie nedēļas apskati utt. reizēm arī liek uzdot jautājumu - kāpēc vispār uz studiju kāds ir aicināts. Pavērojiet, cik laika proporcionāli viesis vispār tiek pie vārda,cik ir runas par tēmu un cik bla bla bla.

  -2 [+] [-]

, 2009-03-03 10:47, pirms 15 gadiem
Par Hokeju man taka ajutājums...
Visiem ir redzams, ka Dināmo (Rīgas) ir maksimusm divas spēlēs vēl ko nospēlēt, kautgan pēc tādām sagrāvēm patneticas, ka varam vinnēt savās mājaš Maskaviešus.... Bet jautājums ir tāds

Vai šie smagie zaudējumi neradīs psiholoģisku traumu spēlētājiem, kas savukārt atstās iespaidu uz drīzumā gaidāmām izlases spēlēm?

 +10 [+] [-]

, 2009-03-03 10:50, pirms 15 gadiem
Jautājumi bobsleja tēmām?
1. Kāpēc vēl joprojām tik krasi atšķirās rezultāti divniekos un četriniekos? (padsmitās vietas četriniekos un godalgotās vietas četriniekos)
2. Kad beidzot sanāks pie viena galda pārstāvji no bobsleja, kamaniņu, skeletona federācijām, lai beidzot vienotos par Siguldas BOBSLEJA trases rekonstrukciju (kā mēs visi zinam, tad gāja runas par dažu virāžu uzlabošanu), lai Latvijā varētu notikt Pasaules kausa posmi ne tikai kamaniņās, skeletonā, sieviešu bobslejā, bet arī vīriešu bobslejā?
3. Vai slieces tiek gatavotas slepenajā objektā (zinātniskajā centrā)?
4. Par cik Latvija tomēr ir bobsleja LIELVALSTS, vai nebūtu laiks nodrošināt trīs Latvijas ekipāžu dalību Pasaules kausa izcīņā?
5. Vai Latvijā ir speciāla programma pēc kuras tiek gatavoti bobsleja stūmēji? Jeb pietiek atnākt no vieglatlētikas uc. sp. v. , lai kļūtu par kvalitatīvu stūmēju?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 10:51, pirms 15 gadiem
Miņinam man jautājums... Nākamgad olimpiādē... Kā domā pats... Ir pa spēkam mums ZELTU atvest?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 11:10, pirms 15 gadiem
Bobslejs:
Apsveicu Miņinu ar medaļu Pasules čempionātā un veiksmīgo sezonu kopumā(četrniekos). Jautājums varētu būt tāds - vai plānojat mainīt kamanas uz nākamo sezonu? Četrniekiem tā kā izskatās laikam ok un varbūt pietiks ar kādiem uzlabojumiem, bet, kā, piemēram, ar divnieku kamanām, kur rezultāti bija zemāki? Ko šajā sakarā var pateikt par Maskalāna ekipāžu?

Hokejs:
Šķiet, O.Znaroks jau bija izteicies, ka spēlēt atklātu hokeju ar M.Dinamo ir pašnāvība (ja kļūdos par izteiciena autoru, atvainojos). Vai, ņemot vērā to, ka šie ir play-off, nevajadzēja spēlēt aizsatrdzības hokeju ar pretuzbrukumiem? Tagad izskatījās, ka brīžiem sākam skrieties ar viņiem, bet rezultāts tam visam ir uz tablo. Nedaudz izbrīnīja pēdējo maču eksperimenti ar virknējumiem, tagad spēlējam atkal ar ierastajiem, vai tas tomēr nepabojāja spēles garšu. Un vai tiešām jāspēlē ar spēlētājiem, kas ir slimi? Mums taču ir fārmklubs ar potenciāliem jaunajiem. Vai tiešām play-off ir jāuztver kā balva līderiem par sezonā parādīto arī tad, ja viņi nav gatavi spēlēt savā līmenī? Ataisnojums, ka slims Hossa ir labāks par veselu Meiju man liekas diezgan absurds, jaunajam tā būtu iespēja kapāties līdz spēku izsīkumam ar visu savu enerģiju, kas šobrīd katastrofāli pietrūkst Dinamo(es domāju cīņu par katru metru). Kādas ir hokeja eksperta domas šajā jautājumā?

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 11:11, pirms 15 gadiem
Jautājums Miņinam - Vai tavuprāt trase nebija labāk pagatavota tieši priekša amerikānu un kanādiešu sportistiem, jo Holcomba pārsvars pār sekotājiem bija vairāk kā pārliecinošs un vai viņu pie šādas tehnikas un braukšanas vispār ir iespējams noķert Ziemeļamerikas trasēs?
Slēpts komentārs: gunnars

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 11:23, pirms 15 gadiem
Par hokeju:
Kā Jums liekas, vai Dinamo sezonas ātrais nobeigums atstās tās pozitīvās sekas uz izlases sniegumu, par ko visu laiku šīs sezonas laikā runā?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 11:40, pirms 15 gadiem
Cik tālu ir pavirzījies process par Siguldas trases piemērošanu bobslejam?
Slēpts komentārs: Rolands Rumba

  +4 [+] [-]

, 2009-03-03 12:02, pirms 15 gadiem
Vai V.Koziola k-gs nav izvirzījis ultimātu RD komandai, gadījumā, ja viņi zaudēs trešo spēli, tad Viesturs nodzīs sev matus, bet spēlētāji vasarā vienu mēnesi pavadīs Kandavā?

     [+] [-]

, 2009-03-03 12:05, pirms 15 gadiem
Vai ar šitādu švaku spēlēšanu un atklātu necīnīšanos mēs(DINAMO RĪGA) nenodaram kaunu visai KHL? Redzat tak kā citas komandas cīnās! Jāsaņemās un jācīnās!

     [+] [-]

, 2009-03-03 12:08, pirms 15 gadiem
Pašlaik ir tāda situācija, ka Rīga, Astana un Minska var pieteikt leģionārus cik uziet..

Jautājums Stepīša kungam! Pēc Jūsu domām, vai būtu labāk, ja šīm trim komandām tomēr arī ieviestu kaut kādu leģināru limitu, tādējādi dodot iespēju spēlēt vairāk vietējiem čaļiem un Koziola kungam, kā arī Sējēja kungam nebūtu vairs jāizvēlās starp vairākiem viduvēja līmeņa spēlētājiem, to vietā komandai piesaistītu tādus spēlētājus kā Jānis Sprukts, Mats Sandins vai Kārlis Skrastiņš?

Paldies! Ar cieņu, Rihards!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 12:09, pirms 15 gadiem
Vai J.Miņins apzinās, ka ar izcīnīto trešo vietu četriniekos viņš ir izracis sev bedri (pozitīvā nozīmē), kurā pats ir iekritis? Sakarā ar visiem spožajiem startiem līdzjūtēji ir izlutināti ar godalgotajām vietām, kā rezultātā nākamgad no Jāņa gaidīs tikai medeļas un katra vieta zem trijnieka Latvijā tiks uzskatita par neveiksmi vai fiasko! JĀNI, LATVIJA no Tevis un komandas katrā posmā gaidīs tikai uzvaras, minimums trijnieks, jo nav vairs mums palikuši augstas klases sportistu.....

  +2 [+] [-]

, 2009-03-03 12:11, pirms 15 gadiem
Kāpēc Jūs SP beidzot nevarat palielienāt raidlaiku?
Jūtami, ka patreiz tas ir stipri pa īsu..
Bobslejs -> Kā pie Jums izpaužas krīze?
Ar mazo valsts atbalstu tiek gūiti teicami panākumi.. Kā Jums tas izdodas?
bieži vien apsteidzat lielvalstis, kurām finanses ir 10x lielākas nekā Jums.. un bobslejtrases ar vairāk.

     [+] [-]

, 2009-03-03 12:13, pirms 15 gadiem
Parasti play-off ir raksturīgs tieši ar fizisku kontakta cīņu, izmantojot katru iespēju spēlēt ķermenī utt., bet RD izpildījumā drīzāk var redzēt, ka mēs izvairamies no kontakta - noslidojam garām, pabakstam ar nūju utt. Ar ko tas izksaidrojams? Varbūt špēlētāji ne tā saprot trenera norādījumus nenoraidīties? Varbīt ir peoblēmas ar RD fizisko formu? Vai varbūt vaina ir psoholoģijā un play-off pieredzes trūkumā?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 12:27, pirms 15 gadiem
Ko var cikstet par to ka necinas musejie. Cinas un vel ka, tikai padomajiet cik speles vini aizvadijusi pedejas 14 dienas!!!!! Nav vini no dzelzs taks. Kamer tiepasi maskaviesi atputas, musejie vel divas speles nospeleja.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 12:43, pirms 15 gadiem
Jūlis rakstīja: Ko var cikstet par to ka necinas musejie. Cinas un vel ka, tikai padomajiet cik speles vini aizvadijusi pedejas 14 dienas!!!!! Nav vini no dzelzs taks. Kamer tiepasi maskaviesi atputas, musejie vel divas speles nospeleja.
Ka vini nospeleja vinas? Pedejas trijas majas speles cinijas tikai atseviski speletaji ka Cipulis, Hartigans. Pec tam trim jau nu gan nogurumam parakajam nevajadzetu but. Ladas piemers domaju to raksturo diezgan labi. Ar bobsleju viss ta ka butu skaidrs, varu tikai apsveikt Minina ekipazhu ar panakumu, tapec jautajums par hokeju - pirmaja spele vairak vai mazak bija norm, chali cinijas (it ipasi pirmaja tresdala), izdarija metienus pie katras iespejas un speli izskira spele nevienados sastavos (prieks pirmas play-off speles pie tam izbraukuma nebutu nekas parak traks), bet kas notika otraja? Konkreti jautajums shads - Kads bija speles plans vispar uz sho otro speli? Ja nenoraidities, tad ka izskaidrot mulkigos noraidijumus videja un uzbrukuma zona un Vestkota izgajienu? Spelet no aizsardzibas? Tad kapec vispar praktiski nebija speka speles musu zona un metienu pie izdevibas, kad tiek lidz pretinieku vartiem?

     [+] [-]

, 2009-03-03 13:02, pirms 15 gadiem
Pirms nedēļas studijā Viesturs Koziols minēja, ka RD noteikti tikšot 2.kārtā un playofā RD spēlēšot 10 spēles. Protams, tā prasīja izteikties arī viņa amats un pārliecība.

Kas tiek darīts un tiks izdarīts, lai komanda sāk spēlēt kvalitatīvu hokeju (un izpilda VK teikto), lai nākamajās 3 spēlēs būtu 3 uzvaras. Ja ieskaita arī jocīgo spēli ar Torpedo, tad 8 švakās spēles jau ir nospēlētas. RD pie 8 zaudējumiem pēc kārtas jau vienreiz apstājās, varbūt arī šoreiz tā vajadzētu?

Uz fizisko nogurumu to itkā varētu norakstīt, bet tas neiztur kritiku, jo komanda jau iepriekš zināja spēļu grafiku, attiecīgi, vajadzēja saplānot, lai slodzes būtu vienmērīgākas, nevis, piemēram, Hossa spēlē 2 maiņās, tā vietā, lai paņemtu un iespēlētu ātrāk jaunos. Ja vēl PO normāla spēle būtu bijusi, tad tās 5 mājas spēles sen būtu aizmirstas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: dakots

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 13:38, pirms 15 gadiem
Jūlis rakstīja: Ko var cikstet par to ka necinas musejie. Cinas un vel ka, tikai padomajiet cik speles vini aizvadijusi pedejas 14 dienas!!!!! Nav vini no dzelzs taks. Kamer tiepasi maskaviesi atputas, musejie vel divas speles nospeleja.
It kā RD ir cits spēļu skaits? Viņi taču ēd to pašu ko biatlonisti!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 13:40, pirms 15 gadiem
dakots rakstīja: ...mums nevajag olimpiskās medaļas, jo tad valstij būs jāmaksā šiem večiem kompensācijas....a priekš kam?.....šitais sports kādreiz būs masveidīgs un dos ieguldījumu nācijas veselībā?....atbilde - zero vai nekādu!....daži sportisti tikai sabeigs veselību un apdauzīs galvu ...
šis sporta veids - bobslejs radās tad, kad bagātniekiem ar sagribējās tēlot sportistus un piedalīties olimpiskajās spēlēs...nu, Monako princis u.c.....vai viņi (prinči) var konkurēt slēpošanas trasēs? ...atbilde - nevar!....vai viņi var konkurēt - slidotavā vai hokejā?...atbilde - nevar!....tāpēc tika mākslīgi izdomāts bobslejs - ielec kamanās un brauc - viens profi stūrē, bet tu jau skaities sportists un olimpietis.....taču viss mainījās, kad par olimpiskajām medaļām sāka konkurēt lielvalstis un politika....tad šai sportā stūmējus uztaisīja par monstriem....diemžēl kopš CCCP laikiem mēs ar iekļuvām šai virtuvē....šeit lielvalstis mērās ar krāniņiem....diemžēl mazā un bankrotējusī Latvija ar to mēģina....nu, mums to vajag ?...vai labāk naudu novirzīt bērnu -jaunatnes sportam? ...lai talantīgiem jauniešiem nebūtu jāmaksā par dārgo hokeja formas tērpu un ledus īri?....nu, pasakiet - cik šeit ir vecāku, kuri grib ,lai viņu dēls kļūtu slavens hokejists kā Sandis Ozoliņš un cik grib , lai dēls būtu kā Miņins?....es jums teikšu - neviens negrib, lai viņa dēls būtu bobslejists....jo tur nav nākotnes un naudu nopelnīt nevar...nu, tad priekš kam valstij atbalstīt bobsleju?...un cik eSPORTS lasītāju brīvdienās dodas uz Siguldu lai nobrauktu ar profesionālu bobu? ..UN CIK uz spēlē hokeju?
NAUDU BOBSLEJAM - NEDOT!
Tu jau nu gan esi kādam kaut santīmu iedevis!!!

     [+] [-]

, 2009-03-03 13:41, pirms 15 gadiem
dakots rakstīja: ...mums nevajag olimpiskās medaļas, jo tad valstij būs jāmaksā šiem večiem kompensācijas....a priekš kam?.....šitais sports kādreiz būs masveidīgs un dos ieguldījumu nācijas veselībā?....atbilde - zero vai nekādu!....daži sportisti tikai sabeigs veselību un apdauzīs galvu ...
šis sporta veids - bobslejs radās tad, kad bagātniekiem ar sagribējās tēlot sportistus un piedalīties olimpiskajās spēlēs...nu, Monako princis u.c.....vai viņi (prinči) var konkurēt slēpošanas trasēs? ...atbilde - nevar!....vai viņi var konkurēt - slidotavā vai hokejā?...atbilde - nevar!....tāpēc tika mākslīgi izdomāts bobslejs - ielec kamanās un brauc - viens profi stūrē, bet tu jau skaities sportists un olimpietis.....taču viss mainījās, kad par olimpiskajām medaļām sāka konkurēt lielvalstis un politika....tad šai sportā stūmējus uztaisīja par monstriem....diemžēl kopš CCCP laikiem mēs ar iekļuvām šai virtuvē....šeit lielvalstis mērās ar krāniņiem....diemžēl mazā un bankrotējusī Latvija ar to mēģina....nu, mums to vajag ?...vai labāk naudu novirzīt bērnu -jaunatnes sportam? ...lai talantīgiem jauniešiem nebūtu jāmaksā par dārgo hokeja formas tērpu un ledus īri?....nu, pasakiet - cik šeit ir vecāku, kuri grib ,lai viņu dēls kļūtu slavens hokejists kā Sandis Ozoliņš un cik grib , lai dēls būtu kā Miņins?....es jums teikšu - neviens negrib, lai viņa dēls būtu bobslejists....jo tur nav nākotnes un naudu nopelnīt nevar...nu, tad priekš kam valstij atbalstīt bobsleju?...un cik eSPORTS lasītāju brīvdienās dodas uz Siguldu lai nobrauktu ar profesionālu bobu? ..UN CIK uz spēlē hokeju?
NAUDU BOBSLEJAM - NEDOT!
Ja tev tā interesētu tā valsts nākotne kā šeit izsakies, tad tu aizmirsi tādu mazu sīkumu kā hokeja vai teiksim daiļslidošanas izmaksas, kas visiem vecākiem šajā valstī nav pa kabatai... Visi vecāki kam bērni ir hokejisti tērē par viņa ekipējumu regulāri naudu, bērns regulāri aug, ekipējums regulāri ir jāmaina, un ne vienmēr izdodas par lētāku naudu nopirkt lietotu. Turkļāt, kādas tad ir tās hokejista lielās peļņas iespējas? Spēlēt ASK Ogre? Cik tad % ir tie letiņi kas tiek kautkur uz ārzemēm atrādīties, lielākā daļa spēlē līdz izlasei junioriem... un ja neviens viņus nepamana tad arī pamet šo nodarbi... Jo Latvijā tālāk viņiem nav kur attīstīties... ne jau visi ir līmenī lai spēlētu RD... Pilnīgi normāli ir pievērsties Bobslejam, Kamaniņām kā arī Skeletonam (ar kuru ir bēdīga nākotne šajā sakarā) Katrā gadījumā lūdzu dievu kaut mans dēls izdomātu nodarboties ar ko citu nekā ar hokeju.... bet nu ja nu viņam ieklemējas uz to hokeju, tad jālūdz, lai neiet par vārtsargu

Bobslejs jau musm ir augstā līmenī n tos gadu, kapēc lai viņu iznīcinatu?

     [+] [-]

, 2009-03-03 14:15, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Ja tev tā interesētu tā valsts nākotne kā šeit izsakies, tad tu aizmirsi tādu mazu sīkumu kā hokeja vai teiksim daiļslidošanas izmaksas, kas visiem vecākiem šajā valstī nav pa kabatai... Visi vecāki kam bērni ir hokejisti tērē par viņa ekipējumu regulāri naudu, bērns regulāri aug, ekipējums regulāri ir jāmaina, un ne vienmēr izdodas par lētāku naudu nopirkt lietotu. Turkļāt, kādas tad ir tās hokejista lielās peļņas iespējas? Spēlēt ASK Ogre? Cik tad % ir tie letiņi kas tiek kautkur uz ārzemēm atrādīties, lielākā daļa spēlē līdz izlasei junioriem... un ja neviens viņus nepamana tad arī pamet šo nodarbi... Jo Latvijā tālāk viņiem nav kur attīstīties... ne jau visi ir līmenī lai spēlētu RD... Pilnīgi normāli ir pievērsties Bobslejam, Kamaniņām kā arī Skeletonam (ar kuru ir bēdīga nākotne šajā sakarā) Katrā gadījumā lūdzu dievu kaut mans dēls izdomātu nodarboties ar ko citu nekā ar hokeju.... bet nu ja nu viņam ieklemējas uz to hokeju, tad jālūdz, lai neiet par vārtsargu

Bobslejs jau musm ir augstā līmenī n tos gadu, kapēc lai viņu iznīcinatu?
..tu izlasīji to ,ko uzrakstīju ?...visu valsts naudu , kas tiek dota bobslejam - novirzīt bērnu -jaunatnes hokeja formu un slidu iegādei?...spēlēt ASK Ogre?....nu junioram tas ir normāli...ja nav talanta tikt uz Dinamo un NHL....nu, okei - pa svētdienām var padzenāt ripu amatieru čempionātos....mums takš ir amatieru čempionāti hokejā?....cik mums ir amatieri bobslejā?....da nu beidz muldēt, ka gribi ,lai tavs dēls apdauza galvu ledus renē....es nezinu nevienu vecāku, kurš gribētu savu bērnu par bobslejistu....nevajag melot...

     [+] [-]

, 2009-03-03 14:56, pirms 15 gadiem
kaads luuzdu ir galvenais zudeejumu iemesls juusuparaat...???

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 15:03, pirms 15 gadiem
Ar cik lielu varbūtību mēs varam teikt, ka "Dinamo" uzvarēs maskaviešus kaut vienā atlikušās sērijas spēlē?

     [+] [-]

, 2009-03-03 15:07, pirms 15 gadiem
Kā jūs vērtējat dinamiešu darbību pēdējās divās spēlēs?

     [+] [-]

, 2009-03-03 15:15, pirms 15 gadiem
purva_velns rakstīja: Mani tas nepārsteidz. Sporta studija vispār ir neizprotama. Tur jau vairāk vārās žurnālists nekā uzaicinātais viesis var ko izstāstīt. Ir jāprot izjautāt tā, lai viesis stāstītu nevis visu laiku maisīties pa vidu kā s...pa aku. Tie nedēļas apskati utt. reizēm arī liek uzdot jautājumu - kāpēc vispār uz studiju kāds ir aicināts. Pavērojiet, cik laika proporcionāli viesis vispār tiek pie vārda,cik ir runas par tēmu un cik bla bla bla.
nu jaa studijas laiks ir par maz un nesaprotu kaapec nevar ilgaak! tapat ltv7 nesktos tik sportu un visss sporta studiju to skaitaa!

     [+] [-]

, 2009-03-03 15:16, pirms 15 gadiem
Dzirdeeju ka Hossa arii slims varbuut vinu vajadzeeja pataupiit un likt kaadu citu uzbruceeju! ?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 15:21, pirms 15 gadiem
dakots rakstīja: ..tu izlasīji to ,ko uzrakstīju ?...visu valsts naudu , kas tiek dota bobslejam - novirzīt bērnu -jaunatnes hokeja formu un slidu iegādei?...spēlēt ASK Ogre?....nu junioram tas ir normāli...ja nav talanta tikt uz Dinamo un NHL....nu, okei - pa svētdienām var padzenāt ripu amatieru čempionātos....mums takš ir amatieru čempionāti hokejā?....cik mums ir amatieri bobslejā?....da nu beidz muldēt, ka gribi ,lai tavs dēls apdauza galvu ledus renē....es nezinu nevienu vecāku, kurš gribētu savu bērnu par bobslejistu....nevajag melot...
Konkrēti par bobslejistu es nu viņu taka nebīdu... Bet vispār jeb kāda viņa izvēle viņam kautko darīt būs atbalstāma un stutējam, bet ceru ka tas nebūs hokejs OK Ja attīstam bērnu skolas, stutējam bērnu sagatavošanu un visu tajā posmā.. Tas ir baigi OK. Bet vienalga nepiekrītu ka Bobslejs jāaizmisrt un nevaig viņu atbalstīt... Latvijai jau nav daudz tie sporta veidi kuros varam izcelties, tad ja viens no tiem ir Bobslejs, tad ar to jālepojas un tas jāatbalsta... Hokejā vismaz tuvākos 10 gadu točna mums medaļas nespīd... un man gribētos domāt ka tuvākos 25 gadus noteikti nepārspēt mums lielvalstis (Krievija, Kanāda, ASV, Somija, Zviedrija, Čehija... Varbūt varam sākt ķert rokā Slovākiju, Vāciju, Šveici... bet ar šaubos...)

Bet bobslejā musm enkas nav jāķer... Mēs esam elitē...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 15:22, pirms 15 gadiem
Fluks rakstīja: Dzirdeeju ka Hossa arii slims varbuut vinu vajadzeeja pataupiit un likt kaadu citu uzbruceeju! ?
Kam tad viņu taupīs? Vasaras atveļinājumam?
1 2 45 komentāri