Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Amerikāņi nosauc bobsleja un skeletona izlašu sastāvus

Jānis Pārums

Amerikāņi nosauc bobsleja un skeletona izlašu sastāvus
Stīvens Holkombs
Foto: AFP/Scanpix

ASV Bobsleja un skeletona federācija (USBSF) nosaukusi to sportistu vārdus, kas gaidāmajā sezonā pārstāvēs valsti pasaules kausa izcīņas posmos bobslejā un skeletonā.

Divu nedēļu laikā bobslejisti un skeletonisti aizvadīja četras kontrolsacensības, pēc kuru rezultātiem arī tika noteikti sastāvi.

ASV sieviešu skeletona godu gaidāmajā sezonā aizstāvēs divkārtējā pasaules čempione Keitija Ūlandere, Noela Pikusa - Peisa un Rebeka Sorensene, savukārt vīru konkurencē startēs Ēriks Bernotas, Zaks Lunds un Džons Dali.

Pamatojoties uz pirmssezonas rezultātiem, ASV sieviešu bobsleja izlasē iekļuvušas pilotes Šauna Rohboka, Erina Paka un Brī Šāfa, kā arī stūmējas Emīlija Azevedo, Valērija Fleminga, Džeimija Greubela, Ingrīda Markuma, Elana Meijersa un Mišela Rzepka.

Līdzīgi kā iepriekšējā sezonā, pasaules kausa posmos startēs piloti Stīvens Holkombs, Tods Hejs un Džons Napiers. No stūmējiem izlasē iekļuvuši Čaks Berkelejs, Tīdžejs Bērns, Niks Kaningams, Kriss Fogts, Broks Kreicburgs, Stīvs Langtons, Stīvs Meslers, Džeimijs Moriarti, Džastins Olsens, Bils Šufenhauers, Kurts Tomaševičs un Lāzlo Vandraščeks.

Izmantotie resursi:
fibt.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-02 15:52, pirms 15 gadiem
pipars2323 rakstīja: Vienalga Miņins Jūs sasitīs lupatās!
ja bus bobslejam nauda un kamanas nebus tads drankjis kaa pedejas kuras nopirka....+ krievi un visi citi nebus nopirkusi ko mega labu...