Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Otrais pilots būs Maskalāns

Jānis Pārums

Otrais pilots būs Maskalāns
Edgars Maskalāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas bobsleja izlases otrais pilots pasaules kausa izcīņas pirmajos posmos būs Edgars Maskalāns, svētdien portālam eSports.lv pastāstīja Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis.

Par otrā pilota vietu (pirmais ir Jānis Miņins – aut.) cīnījās Edgars Maskalāns un Mihails Arhipovs. Abiem bija divas iespējas sevi apliecināt – pirmā reize bija treniņnometnē Turīnā, pēc kuras treneris vēl nepieņēma lēmumu. Tomēr pēc šodien notikušā Latvijas čempionāta, kurā Maskalāns ieņēma otro vietu Latvijas ekipāžu konkurencē (summā – 5.), Prūsis devis priekšroku viņam.

Iepriekš tika pieļauta doma, ka Maskalāns un Arhipovs brauks uz pirmo Eiropas kausa posmu, ja lēmums netiks pieņemts pēc Latvijas čempionāta. Tomēr pēc šodien notikušajām sacensībām Prūsis izvēli izdarīja par labu Maskalānam.

"Sezonas pirmajā pusē otrais pilots būs Maskalāns," portālam eSports.lv atklāja Sandis Prūsis. Atkarībā no rezultātiem sezonas gaitā otrais pilots var mainīties. Arhipovs, vismaz sezonas sākumā, startēs Eiropas kausa posmos.

"Viss bija normāli, vienīgi ne pārāk esmu apmierināts ar Jāņa Miņina / Daumanta Dreiškena ekipāžas startu, taču otrajā braucienā stūmējs Dreiškens guva savainojumu, tas iespējams savu iespaidu atstāja. To cik nopietns savainojums vēl nezinu, to noskaidrosim tuvākajās dienās," Prūsis novērtēja pirmās ekipāžas Miņina / Dreiškena startu Latvijas čempionātā.

Eiropas kausa izcīņas pirmais posms notiks no 17. līdz 23. novembrim Austrijas pilsētā Īglsā, bet pasaules kausa izcīņa startēs Vinterbergas trasē Vācijā. Pasaules kausa izcīņas pirmais posms norisināsies no 24. līdz 30. novembrim.



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-11-02 18:04, pirms 16 gadiem
es dodu priekshroku langem

     [+] [-]

, 2008-11-02 19:22, pirms 16 gadiem
Njā, es laikam dotu braukt arhipovam, jo man viņš liekas perspektīvāks! Starts ir, ar laiku arī pierastu pie stresa un ar braukšanu būtu labi, katrā ziņā liekas ka pusim potenciāls uz nākotni labāks

     [+] [-]

, 2008-11-02 19:24, pirms 16 gadiem
Maskalans pieradija,ka ir labaks un pelniti,jo ari pasaules kausu posmos Maskalanam rezultati bija labaki neka Arhipovam.

     [+] [-]

, 2008-11-02 20:14, pirms 16 gadiem
mmaarrttiinnss rakstīja: njaa es ar nezinu kam dotu priekšroku man liekas ka viņi brauc ļoti līdzīgi
es šodien biju uz bobsleju un secinājums ir tāds. Arhipovs startā ir lielisks 4.91 Zubkovam bija 5.00 kas bija otrs labākais un Miņinam vispār 5.12, bet brauc viņš netīri. Maskalāns startā nav nekāds nīkulis, bet skrieties ar Arhipovu nevar, toties brauc labāk. katrā ziņā Arhipovs pēc otrā brauciena bija diezgan škrobīgs, jo laikam saprata, ka tā bija pēdējā iespēja pacīnīties par 2.pilota vietu.

  +3 [+] [-]

, 2008-11-02 21:25, pirms 16 gadiem
pēc jūsu visu spriedelēšanas sapratu tikai vienu, proti, Arhipovu par stūmēju!