Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Antholcas posms noslēgsies ar dāmu masu startu un vīru stafeti - bez mūsējiem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Antholcas posms noslēgsies ar dāmu masu startu un vīru stafeti - bez mūsējiem
Magdalēna Noinere
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ar divām sacensībām noslēgsies Pasaules kausa izcīņas 6. posms. Dāmas sacentīsies 12.5 kilometru masu startā, bet vīri - 4x7.5 kilometru stafetē. Diemžēl Latvijas pārstāvju nebūs.

Dāmu konkurencē norisināsies masu starts, kurā piedalīsies 30 spēcīgākās biatlonistes. Pēc sprinta izlaišanas ierindā atpakaļ būs Magdalēna Noinere, kura izveseļojusies. Tiesa, viņas cerības uz uzvaru PK kopvērtējumā nav uzskatāmas par pārāk augstām. Šobrīd izskatās, ka par Lielo kristāla globusu varētu cīnīties trio Kaisa Makarainena, Helēna Ekholma un Andrea Henkele. Henkelei sprintā pārtrūka piecu izcīnīto medaļu pēc kārtas sērija, tomēr pat ar diviem soda apļiem īsajā distancē viņa prata izraut augsto 4. vietu... Tieši Henkele šobrīd ir vislabākajā formā, tāpat stipra ir Tūra Bergere, kurai jau trīs sacensībās pēc kārtas gūtas uzvaras. Līdz ar Noineri, Makarainenu, Ekholmu, Henkeli un Bergeri vēl augstu tiek vērtētas Olgas Zaicevas, Anastasijas Kuzminas un Marijas Lauras Brunē cerības. Sākuma laiks plkst.13:45.

Vīrieši sacentīsies 4x7.5 kilometru stafetē. Latvijas izlase nepiedalīsies - acīmredzot joprojām apslimis Edgars Piksons, un mūsējiem nav izdevies nokomplektēt cīnīties spējīgu kvartetu. Izteikta favorīte būs Norvēģijas izlase, kura startēs iespējami spēcīgākajā sastāvā - Emils Hegle Svensens, Ūle Einārs Bjerndālens, Aleksandrs Uss un Tarjei Bo. Šis kvartets pārliecinoši uzvarēja sezonas pirmajā stafetē, bet otrajā stafetē izlika krietni novājinātu sastāvu, tāpat izcīnot augsto 3. vietu. Par Norvēģijas galvenajām konkurentēm uzskatāmas Krievija, Francija un Vācija, mazākā mērā Austrija un Zviedrija. Krievu sastāvā iekļauti Antons Šipuļins, Jevgeņijs Garaņičovs (šis 22 gadus vecais sportists debitēja PK izcīņā šajā posmā, uzreiz izcīnot cienījamas vietas), Andrejs Makovejevs un Ivans Čerezovs. Jāmin, ka Krievija līdzšinējās divās stafetēs, ļoti slikti šaujot, ir pamatīgi izgāzusies - 12. un 13. vieta. Francijas kvartetā būs brāļi Simons un Martins Furkadi, Vensāns Žejs un Aleksis Befs, bet Vācijas četriniekā, kas uzvarēja otrajā stafetē - Kristofs Štefans, Daniels Bēms, Arnds Paifers un Mihaels Graiss. Sākuma laiks plkst. 15:45.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-01-23 10:46, pirms 13 gadiem
vareja tak musejie arii startet!Jaizmanto tak iespejas progreset augsta limena sacensibas
kur tad citur dabus jaunie to pieredzi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-23 11:37, pirms 13 gadiem
damas sacentisies 12,5km iedzisana!!!!!!!!!. Masu starts nebus??

     [+] [-]

, 2011-01-23 11:56, pirms 13 gadiem
kā var Bjerndālens atgriezties pēc nelielas prombūtnes, ja vakar masu startā viņš piedalījās?

  +1 [+] [-]

, 2011-01-23 11:58, pirms 13 gadiem
tomaneks rakstīja: kā var Bjerndālens atgriezties pēc nelielas prombūtnes, ja vakar masu startā viņš piedalījās?
piedalijas!
7 vieta palika, aiz Greisa!
Ceru, ka Vācija šodien gavilēs!

     [+] [-]

, 2011-01-23 12:07, pirms 13 gadiem
tur ja tā lieta ka viņš piedalījās,bet autors raksta, ka atgriežas pēc nelielas prombūtnes.

     [+] [-]

, 2011-01-23 12:15, pirms 13 gadiem
tomaneks rakstīja: tur ja tā lieta ka viņš piedalījās,bet autors raksta, ka atgriežas pēc nelielas prombūtnes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-23 15:57, pirms 13 gadiem
Ja kas, tad te var skatīties stafeti... Eurovision2

     [+] [-]

, 2011-01-23 16:16, pirms 13 gadiem
go go USA