Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Kā uz paplātes: Silovs nobiedē Rastorgujevu

Ints Megnis
Ints Megnis

Kā uz paplātes: Silovs nobiedē Rastorgujevu
Haralds Silovs un Andrejs Rastorgujevs. Foto no Haralda Silova Facebook profila

Ar interesantu bildi padalījies Latvijas vienīgais ātrslidotājs Haralds Silovs, kuram sanākusi iespēja iemēģināt biatlonista Andreja Rastorgujeva plinti. Spriežot pēc Rastorgujeva reakcijas, viņu tautieša darbības neiepriecina. Šo un citus notikumus skatieties šī gada pirmajā rubrikas "Kā uz paplātes" sērijā, kur tiek apkopoti interesantākie sportistu brīži sociālajos tīklos.

Kā atklājis Silovs, abi sportisti satikušies Rūpoldingas ciematā - Rastorgujevs tur pagājušajā nedēļā piedalījās Pasaules kausa etapā, bet Silovs gatavojas sezonas izšķirošajiem startiem.

Pirms pāris gadiem Latvijas vadošais riteņbraukšanas sprinteris Emīls Liepiņš jaunu līgumu noslēdza pēc tam, kad ar reklāmu par viņu sociālajos tīklos bija padalījies cits valsts sportists Toms Skujiņš. Šoreiz jau ar reklamēšanu nodarbojas Liepiņš, cenšoties palīdzēt jaunu kontraktu atrast pieredzējušajam Gatim Smukulim, kuram pāris iepriekšējās sezonas nav izdevušās.

Viss pludmales volejbola zieds saticies treniņnometnē Ēģiptē. Kā jums izskatās, kurš Ziemassvētkos apēdis visvairāk karbonāžu?

Daudzcīņas zvaigzne Laura Ikauniece pagājušajā nedēļā paziņoja par šķiršanos no vīra...

...bet jauno nedēļu viņa iesākusi ar fokusu, padaloties uzreiz ar vairākiem ierakstiem no treniņiem.

Šogad modē ir ziemas peldēšana. Ar to padalījies gan Mairis Briedis, kurš to paveicis pareizticīgo rituāla ietvaros...

...gan Edgars Buļs...

...gan regulāri arī Lauris Lizbovskis.

Futbola klubs "Jelgava" apsveicis savu treneri Aleksandru Cauņu, pievienojot bildi ar viņu iepriekšējās komandas treniņtērpā. Kā zināms, Latvijas Futbola federācijai (LFF) šāda visatļautība nebūtu pieņemama un logo jau sen tiktu izdzēsts. Tomēr varbūt vienkārši jelgavnieku preses dienests nemāk strādāt ar bilžu apstrādes programmām.

Kā ziņojām, pagājušajā nedēļas nogalē Apšuciemā notika Latvijas čempionāts šautriņu mešanā. Mūsu valsts vienīgais profesionālais šautriņu meistars Madars Razma atklājis, ka vienspēlēs viņš triumfējis sesto reizi, bet pāru sacensībās ieguvis jau septīto titulu.

Tāpat pagājušajā nedēļas nogalē apbaloti Latvijas labākie jātnieki. Jāšanas centra "Lielceri" komanda veltījusi apsveikumi šī brīža mūsu vadošajam konkūristam Kristapam Neretniekam, kurš pašlaik turpina startus Āzijā.

Lietuvā pagājušajā nedēļas nogalē aizvadīts Baltijas valstu karatē čempionāts. Ar saviem rezultātiem apmierināta palikusi Sadikova Sporta skola.

Tikmēr Latvijas labākā dāmu karatē cīkstone Kristīne Vīča saņēmusi balvu Madonas novada labāko 2018. gada sportistu apbalvošanas ceremonijā.

Jūrmalas "Spartaka" līdzjutēji kādā vakarā apvienojušies un nākuši palīgā klubam notīrīt laukumu no sniegta.

Kaspars Kambala šonedēļ aizvadīs savu pēdējo spēli basketbolā, bet sociālajos tīklos viņš aktīvi dalās ar ainiņām no savas dzīves - topošais ex-basketbolists ne tikai pats trenējas boksā, kur gatavojas cīnīties "Arēnā Rīga", bet arī jau sācis trenēt audzēkņus.

Basketbola treneris un bijušais Saeimas deputāts Varis Krūmiņš atzīmējis savu 58. dzimšanas dienu, jubilejas rītā tiekot pie jauna t-krekla.

Pirms nedēļas Siguldā notika Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, mājiniekiem tam izvēršoties necerēti veiksmīgi. Tiesa, ne visiem sportistiem tas bija veiksmīgs un pēc etapa divnieku braucējs Kristens Putins padalījās ar savām sajūtām. Tiesa, tā jau ir pagātne un šonedēļ Vinterbergā gaidāms pasaules čempionāts kamaniņu sportā.

Sporta līdzjutēji, kuri apmeklē ne pārāk populārus sporta notikumus, būs pamanījuši, ka bieži šādās spēlēs redzami skatītāji ar austiņām, kas visu laiku sēž telefonā. Viens šāds līdzjutējs, kurš nodarbojies ar informācijas nodošanu bukmeikeriem, izmests no Latvijas telpu futbola čempionāta spēles.

Ja kaut ko interesantu esam palaiduši garām, droši rakstiet par to komentāros.