Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Sprinta uzvarētājs Birnbahers ģimenes problēmu dēļ iedzīšanā nestartēs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Sprinta uzvarētājs Birnbahers ģimenes problēmu dēļ iedzīšanā nestartēs
Andreass Birnbahers
Foto: AP/Scanpix
15:15
Biatlons, PK Vīriešiem 10/11, 9.posms. Holmenkollena. 10km
Emil Hegle Svendsen
5.00
Martin Fourcade
5.50
Tarjei Boe
6.00
17:00
Biatlons, PK Vīriešiem 10/11, 9.posms. Holmenkollena. 12.5km
Bjorn Ferry
2.00
Emil Hegle Svendsen
4.50
Arnd Peiffer
6.00

Jau ziņojām, ka šodien Pasaules biatlona kausa izcīņas pēdējā posma sprinta sacensībās pirmo uzvaru karjerā izcīnījis vācietis Andreass Birnbahers. Viņš ģimenes problēmu dēļ Holmenkollenu pametis.

Andreass Birnbahers šodien guva savu pirmo uzvaru Pasaules kausa izcīņā, triumfējot 10 kilometru sprintā. Diemžēl šo uzvaru nomākušas ģimenes problēmas. Kā izrādās, Birnbahers stadionu pametis vēl pirms sacensību beigām - uzreiz pēc sava finiša. Viņam nopietnu personīgo problēmu dēļ bija steidzami jālido mājās uz Vāciju. Paziņots, ka Birnbahers nepiedalīsies iedzīšanā, kurā viņš būtu startējis no pirmās pozīcijas. Pagaidām netiek atklāts, kādas problēmas skārušas Birnbaheru un viņa piederīgos.

No sportiskā viedokļa tas nozīmē to, ka sestdien iedzīšanā kā pirmais distancē dosies šīs dienas sudraba ieguvējs Bjorns Ferijs, bet Ilmārs Bricis, kurš sprintā ieņēma 28. vietu, trasē dosies kā 27.

Tikmēr Emils Hegle Svensens, kurš šodien PK izcīņas kopvērtējumā ievērojami pietuvojās Tarjei Bo uz viņa neveiksmes rēķina (šaušanā 1+4, tikai 44. vieta), sacījis: "Pacentīšos izmantot savu iespēju, taču tai, protams, ir slikta piegarša. Tarjei visu sezonu ir bijis kopvērtējuma līderis, bet tagad var zaudēt savu līdere dzelteno krekliņu. Domāju, viņš šobrīd piedzīvo pašu drausmīgāko murgu. Man grūti izskaidrot, kas ar viņu notika. Parasti viņš visu kontrolē." Bo atzīmēja, ka nekad nav tik slikti šāvis stāvus pozīcijā.

Dāmu konkurencē līdzīgi savu pārsvaru pār šodien uzvarējušo Magdalēnu Noineri lielā mērā izsēja Kaisa Makarainena un Helēna Ekholma. Zviedriete jau pavēstījusi, ka necer tikt pie Lielā kristāla globusa, bet somiete Makarainena vien ar nožēlu atzinusi, ka "viss pārsvars nolaists pa cauruli. Viņa jutusi, ka nav laba slēpošanas ritma, kas negatīvi ietekmējis arī šaušanu.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs: Dzejnieks

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 22:08, pirms 13 gadiem
Dzejnieks rakstīja: kaads nezin kas noticis vinjam gimenee? :O un vai vinjs vineeja saciikstes tikai taadelj ka bija jasteidzas?!
Otrs jautājums bija ļoti stulbs no tavas puses. Cerams nav nekas nopietns atgadījies...

     [+] [-]

, 2011-03-17 22:30, pirms 13 gadiem
tomats rakstīja: Otrs jautājums bija ļoti stulbs no tavas puses. Cerams nav nekas nopietns atgadījies...
moss gimenes pieaugums! tas nebija launaa noziimee

  -4 [+] [-]

, 2011-03-17 22:59, pirms 13 gadiem
Dzejnieks rakstīja: moss gimenes pieaugums! tas nebija launaa noziimee
Tu uzreiz skrietu maajaas,ja buutu pieaugums?:O
bet nu tev jau veel jaaug un jaaug...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-17 23:53, pirms 13 gadiem
Pirmais dzejnieka jautajums ari stulbs. Kas tev par dalju,kas vinjam gimenee noticis!? Riebjas taa cilveeku zinjkaariiba, ne tu vinjam paliidzeet vari,ne ko, tad nafig tev zinaat siikumus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-18 00:18, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: tak aizbrauca,jo ēst gribēja !
Vecmamma kotletes reizi gadā cep!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-18 09:32, pirms 13 gadiem
Dzejnieks rakstīja: kaads nezin kas noticis vinjam gimenee? :O un vai vinjs vineeja saciikstes tikai taadelj ka bija jasteidzas?!
vispār jau, no otras puses skatoties, tas otrs jautājums bija labs (tāds ar humora piedevu). Nu ķipa man te ir jāsteidzas, tāpēc lkaikam ka būs jāpacenšas viss smuki sašaut, lai nav soda apļi un ātri noslēpot, lai var tīt makšķeres pie ģimenes. Bet cerams, ka ģimenē nav nekas nepatīkams