Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

"Keponi nacionālisti" uzbrūk tautā mīlētajam Anatolijam Kreipānam

"Keponi nacionālisti" uzbrūk tautā mīlētajam Anatolijam Kreipānam
Komentāri

Pēdējā laikā troļļu komentāri sit augstu vilni. Kā jau solīju būs arī "Sportacentrs Slavas Dēlis", bet šis ir par mazgadīgo ākstu attieksmi, ja kāds seko līdzi arī krievu sportistiem. Vai tas būs parasts sportacentrs lietotājs vai Anatolijs, vai varbūt pat Jānis Matulis, viņi tiks apsaukāti un noteikti vairs netiks uzskatīti par "patriotiem".

Komentāri aplūkojami attēlā

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-15 21:28, pirms 7 gadiem
Sekot līdzi krievu sportistiem un atbalstīt viņus nav aizliegts nevienam, bet televīzijā tik neslēpti jūsmot par viņiem gan nav pieņemami. It sevišķi, ja ņemam vērā vēsturisko un ģeopolitisko kontekstu.

  -4 [+] [-]

, 2017-01-15 22:28, pirms 7 gadiem
Mazgadīgais kepons ar 10 niku mācis citus ko rakstīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-01-15 23:55, pirms 7 gadiem
"Keponi" taču ir Dinamo fanu apzīmējums. Te kaut kāds sakars ar Dinamo? Diez vai, jo normāls nacionālists par to urālu bandītu miskasti nefanos.
Izskatās, ka mazgadīgais pajoliņš paņēmis vārdu, kura pielietojumu nesajēdz, ka tikai izklausās kā baigais uzbrauciens

  -2 [+] [-]

, 2017-01-16 22:18, pirms 7 gadiem
Puertoriko rakstīja: "Keponi" taču ir Dinamo fanu apzīmējums. Te kaut kāds sakars ar Dinamo? Diez vai, jo normāls nacionālists par to urālu bandītu miskasti nefanos.
Izskatās, ka mazgadīgais pajoliņš paņēmis vārdu, kura pielietojumu nesajēdz, ka tikai izklausās kā baigais uzbrauciens
Nekad nav bijis. Keponi ir mazgadīgi, lecīgi tīņi, kas jūtas vareni rakstot pretīgus komentārus. Principā visi jūsu komentāri, kas šeit ir un vēl daudzi citi.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-18 16:23, pirms 7 gadiem
Sporta komentetaja darbs etera ta ir vina personiga lieta esmu neitrals vai simpatizeju kadam simpatijas krievu sportam krievu sportistiem tas nak ka piedeva no padomju savienibas varenuma toreiz sports bija slavejams tika goda celts jo plasa savieniba bija vienota bija nesatricinama sodien atcereties tos ''ziedu laikus'' ta katra komentetaja briva izvele katrs komentetajs dzivo sava paaudze izaugs jauna paaudze bus jauni komentetaji bus cits skatijums Sodien nevaram prasit nedz no Kreipana nedz Skudras nedz Matula lai tiktu dzesti ''padomju ziedu laiku'' tie bijusi laiku kad sporta bija Jaunzeme Lusis Silins Valdmanis Krumins bija Muiznieks Tals Stepanovs Gipslis Balderis Liepaskalns bija Andreiko Tuckus Smirnovs Ulmanis Karnitis Bodnieks Dzarcans bija Japins Sonka Smildzina Kauniste Zozula Kipurs Ekmanis Bremze tie ir laiki ar kuriem sie komentetaji augusi dzivojusi un tie ir vinu spilgta atmina ir aizgajusi tie kuri apjusmoja Baumana sapnu komandu apjusmoja Dalinu Alfonsu Berzinu Aleksu Auzinu tapec sis laiks ir it ka vestures plauktinos reti tiek pieminets protams nav attaisnojums to dienu salidzinajums ar sodienu laiki mainas ari pasaule it viss bezgala atri mainas tomer vesture ir un paliek vesture ta nemazina Latvijas sportistu nozimi laikmetu griezos un ja to reizem ar labu vardu piemin Kreipans Matulis tas ir tikai apsveicami

     [+] [-]

, 2017-01-18 21:32, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: Sporta komentetaja darbs etera ta ir vina personiga lieta esmu neitrals vai simpatizeju kadam simpatijas krievu sportam krievu sportistiem tas nak ka piedeva no padomju savienibas varenuma toreiz sports bija slavejams tika goda celts jo plasa savieniba bija vienota bija nesatricinama sodien atcereties tos ''ziedu laikus'' ta katra komentetaja briva izvele katrs komentetajs dzivo sava paaudze izaugs jauna paaudze bus jauni komentetaji bus cits skatijums Sodien nevaram prasit nedz no Kreipana nedz Skudras nedz Matula lai tiktu dzesti ''padomju ziedu laiku'' tie bijusi laiku kad sporta bija Jaunzeme Lusis Silins Valdmanis Krumins bija Muiznieks Tals Stepanovs Gipslis Balderis Liepaskalns bija Andreiko Tuckus Smirnovs Ulmanis Karnitis Bodnieks Dzarcans bija Japins Sonka Smildzina Kauniste Zozula Kipurs Ekmanis Bremze tie ir laiki ar kuriem sie komentetaji augusi dzivojusi un tie ir vinu spilgta atmina ir aizgajusi tie kuri apjusmoja Baumana sapnu komandu apjusmoja Dalinu Alfonsu Berzinu Aleksu Auzinu tapec sis laiks ir it ka vestures plauktinos reti tiek pieminets protams nav attaisnojums to dienu salidzinajums ar sodienu laiki mainas ari pasaule it viss bezgala atri mainas tomer vesture ir un paliek vesture ta nemazina Latvijas sportistu nozimi laikmetu griezos un ja to reizem ar labu vardu piemin Kreipans Matulis tas ir tikai apsveicami
Paklausies ko par tiem laikiem domā piemēram Valters un Balderis neteikšu ,ka viņi ir sajūsmā.Drīzāk ļoti kritiski nerunājot ko piemēram Valters runā par tagadējo krieviju.