Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Ekholma trāpījusi 54 reizes pēc kārtas, grib - 100

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ekholma trāpījusi 54 reizes pēc kārtas, grib - 100
Helēna Ekholma
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Pasaules kausa izcīņā biatlonā norisinājās sprinta sacensības sievietēm, kurās uzvarēja norvēģiete Tūra Bergere. Tikmēr 9. vietu ieņēma zviedriete Helēna Ekholma, kura šaušanā trāpījusi jau 54 reizes pēc kārtas. Viņa cer sasniegt 100 precīzu trāpīju robežu.

Helēna Ekholma, šodien sašaujot 10/10, ieņēma 9. vietu sprintā. Ekholma neizceļas ar lielākajiem ātrumiem, taču stabilitāte šaušanā viņai ļauj ieņemt augstu vietu kopvērtējumā - šobrīd zviedriete ir otrā, atpaliekot tikai no somietes Kaisas Makarainenas. Ekholma šaušanā nav kļūdījusies jau 54(!) reizes pēc kārtas, taču viņa negrasās apstāties: "Tēmēju uz to, lai trāpītu 100 reizes pēc kārtas. Tas ir vienkārši neticami, man ir laba sērija, jūtu pārliecību par saviem spēkiem. Pie tam man ir laba izejas pozīcija iedzīšanā." Ja Ekholma aizvērs visus mērķus arī iedzīšanā, tad precīzo šāvienu skaits palielināsies jau līdz 74.

3. vietu ar vienu kļūdu (pēdējā šāvienā...) izcīnīja Magdalēna Noinere, kura sacīja: "Biju ļoti neapmierināta ar savu kļūdu šaušanā, jo zināju, ka tā var izšķirt uzvarētāja likteni. Biju dusmīga uz sevi tāpēc, ka jutos pārliecināta par sevi. Tomēr tikt uz goda pjedestāla ar kļūdu šaušanā tāpat ir labi.

Sudrabu ieguva Andrea Henkele, kura uzvarētājai Tūrai Bergerei zaudēja nieka 1.1 sekundi: "Tāds ir biatlons. Šodien paliku otrā, rīt varbūt par sekundi apsteigšu kādu citu un uzvarēšu. Esmu apmierināta, jo atkal tiku uz goda pjedestāla." Henkele trijniekā tikusi jau ceturtajās sacensībās pēc kārtas.

Bergere atzina, ka viņu iedvesmojusi vakardienas Larsa Bergera, viņas brāļa, uzvara vīru sprintā: "Vakar biju iespaidota ar brāļa sniegumu. Viņš veica lielisku darbu stāvus šaušanā, tas tiešām bija labi. Pēc kaut kā tāda arī man bija jāuzvar. Varbūt kādreiz mēs arī uzvarējām abi vienā dienā, bet tas varēja būt Norvēģijas mačos, ne Pasaules kausa izcīņā."

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-01-15 20:16, pirms 13 gadiem
nu neticaas,ka kaut ko taadu iespees :O

  +1 [+] [-]

, 2011-01-15 20:24, pirms 13 gadiem
Ekholma vai Junsone, kā tur īsti ir?

  -1 [+] [-]

, 2011-01-15 20:24, pirms 13 gadiem
nu tā ir snaipere

  +1 [+] [-]

, 2011-01-15 20:28, pirms 13 gadiem
Tak droši viņa ir apprecējusies un pieņēmusi vīra uzvārdu un ir Ekholma

  +1 [+] [-]

, 2011-01-15 20:34, pirms 13 gadiem
šautu Madara tā......būtu medaļas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-16 10:00, pirms 13 gadiem
chr1sT rakstīja: Shautu taa Beerzinsh, taapat punktos netiktu
Tu vispār kaut ko sajēdz no biatlona un tajā notiekošā,jeb,esi kārtējais kompleksainais komentētājs,kuram prieku sagādā citu apdir..na?
Zinātu tu kaut 5% no tā,kādā veidā tevis pieminētais Bērziņš tika biatlonā,un,par kādu naudu patiesībā viņš tur startē,domāju,tu nekomentētu savas pārgudrības..