Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Misem 36. vieta IBU kausa sacensībās sprintā, Lūsis ieņem 75. vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Misem 36. vieta IBU kausa sacensībās sprintā, Lūsis ieņem 75. vietu
Edgars Mise. Foto: Latvijas Biatlona federācija

LETA. Edgars Mise sestdien Slovēnijā ieņēma 36. vietu Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa desmit kilometru sprintā, bet Gints Lūsis finišēja 75. vietā.

Mise divreiz kļūdījās šaušanā stāvus, uzvarētājam norvēģiem Sindrem Fjelheimam Jūrem, kurš piektdien uzvarēja arī 15 kilometru individuālajā distancē, zaudējot divas minūtes un 31,9 sekundes.

Lūsis reizi netrāpīja mērķī pirmajā un trīsreiz otrajā šaušanā un ierindojās 75. vietā, no Jūres, kurš šaušanā bija precīzs, atpaliekot četras minūtes un 28,6 sekundes.

106 sportistu konkurencē otro vietu ieņēma precīzi šāvušais vācietis Lukass Fracšers, uzvarētājam zaudējot deviņas sekundes, bet viņam sekoja četri norvēģi, uz goda pjedestāla ar vienu "pūdeli" stāvus šaušanā un 33,4 sekunžu atpalicību no uzvarētāja kāpjot Vēbjērnam Sērumam, kurš bija trešais arī dienu iepriekš.

Sestdien sprintā sacentīsies arī sievietes, bet svētdien sportisti un sportistes atkārtoti sacentīsies sprintā.