Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Lūsim 67. vieta IBU kausa sacensībās saīsinātajā individuālajā distancē

Agris Suveizda

Lūsim 67. vieta IBU kausa sacensībās saīsinātajā individuālajā distancē
Foto: IBU

LETA. Gints Lūsis piektdien Slovēnijā ieņēma 67.vietu Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa 15 kilometru individuālajā distancē.

Lūsis reizi netrāpīja mērķī pirmajā, trīsreiz - otrajā un divreiz - trešajā šaušanā, par katru "pūdeli" nopelnot 45 soda sekundes, un ierindojās 67.vietā, no uzvarētāja norvēģa Sindres Fjelheima Jūres, kurš šaušanā kļūdījās vienreiz, atpaliekot astoņas minūtes un 8,9 sekundes.

Norvēģi 99 sportistu konkurencē ieņēma trīs no četrām turpmākajām vietām, kā arī visu goda pjedestālu. Otrais ar 39,5 sekunžu atpalicību finišēja perfekti šāvušais Matss Everbī, bet trešais ar vienu kļūdu 20 šāvienos - Vēbjērns Sērums, kurš uzvarētājam piekāpās 56,1 sekundi.

Piektdien saīsināto individuālo distanci 12,5 kilometru garumā mēros arī sievietes. Sestdien un svētdien sportisti un sportistes sacentīsies sprintā.

Izmantotie resursi:
LETA