Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Biatloniste Baiba Bendika iegūst Labiedarbi.lv gada balvu

Biatloniste Baiba Bendika iegūst Labiedarbi.lv gada balvu
Biatloniste Baiba Bendika saņem LabieDarbi.lv balvu

Atzīmējot viena gada jubileju, piektdien, 6.maijā, notika interneta vides labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv pirmās Gada Balvas pasniegšanas ceremonija, kurā tika apbalvoti gada labākie projekti un to autori. Uz gada balvu pretendēja 58 uz izaugsmi un attīstību orientēti indivīdu un organizāciju projekti, kas ieguvuši finansiālu atbalstu LabieDarbi.lv projektu konkursā.

LabieDarbi.lv gada balvu nominācijā „Gada sportiskākais cilvēks” ieguva jaunā biatloniste Baiba Bendika no Pārgaujas novada. Baiba ir 19 gadus jauna biatloniste, kas 9 gadu laikā ir nopelnījusi 118 medaļas un izcīnījusi 28 kausus. Viens no lielākajiem Baibas sasniegumiem ir 2010. gadā iegūtais Eiropas kauss vasaras biatlona kopvērtējumā juniorēm. Balvu pasniedza šķēpmetējs, Pekinas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Ainārs Kovals.

LabieDarbi.lv ir īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv un sociālā portāla Draugiem.lv labdarības iniciatīva – interneta vides projekts ar mērķi projektu konkursa kartībā nodrošināt iespēju Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizēšanai tādās jomās kā izglītība, zinātne, kultūra un sports. Projekts LabieDarbi.lv tika uzsākts 2010.gada 26.aprīlī. Gada laikā ar LabieDarbi.lv starpniecību finansiālu atbalstu ieguvuši gandrīz 60 uz izaugsmi un attīstību orientēti projekti kopumā 90 000 latu apmērā.