Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Biatlonistes Volfa un Bleidele otrajā desmitā junioru kausa sprintā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Biatlonistes Volfa un Bleidele otrajā desmitā junioru kausa sprintā
Elza Bleidele un Estere Volfa. Foto: Māris Stiprais

LETA. Latvijas biatlonistes Estere Volfa un Elza Bleidele sestdien Polijā ieņēma attiecīgi 16. un 19.vietu Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) Junioru kausa 7,5 kilometru sprintā.

2005.gadā dzimusī Volfa, startējot junioru grupā, kurā var piedalīties ne vecākas par 2002.gadu dzimušām sportistēm, katrā ugunslīnijā neaizvēra pa vienam mērķim un finišā sacensību uzvarētājai Anna Andekserai no Austrijas zaudēja divas minūtes un 56,9 sekundes. Viņas vienaudze Bleidele divreiz kļūdījās šaušanā stāvus un bija vēl 2,1 sekundi lēnāka.

Volfa un Bleidele slēpošanas ātrumā bija trešajā desmitā.

Andeksera pieļāva vienu kļūdu šaušanā un tuvākās sekotājas pārspēja ar iespaidīgu pusotras minūtes pārsvaru.

Karīna Bernāne neizvēra divus mērķus šaušanā stāvus un zaudēja vairāk nekā piecarpus minūtes, kas deva 57.pozīciju 87 biatlonistu konkurencē.

Turpat Jakušicē nākamnedēļ notiks Eiropas junioru čempionāta biatlonā, bet februāra un marta mijā Otepē norisināsies pasaules miestarsacīkstes jauniešiem un junioriem.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-02-04 22:32, pirms 3 mēnešiem
Nu varbūt kādai no viņām izdosies nākamgad nokost Sabuli?

     [+] [-]

, 2024-02-05 01:44, pirms 3 mēnešiem
tornis rakstīja: Nu varbūt kādai no viņām izdosies nākamgad nokost Sabuli?
Ļoooti aptuveni salīdzinot slēpojuma laikus, Bleidele un Volfa ar 0+0 PK posmā zaudētu 5 minūtes, kas dotu pa lielam pēdējo/priekšpēdējo vietu. Nākamgad vēl ne, bet varbūt pēc diviem.

     [+] [-]

, 2024-02-05 12:15, pirms 3 mēnešiem
Vispirms jātiek pie IBU kausa,lai varētu izpildīt kvalifikāciju un tad var sākt sapņot par PK.