Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Kērlinga turnīrs Bernese Ladies Cup turpinās ar aizraujošām spēlēm

Linda Mangale
Linda Mangale

Kērlinga turnīrs Bernese Ladies Cup turpinās ar aizraujošām spēlēm
A.Paetz

Sportacentrs.com sadarbībā ar CCT (Curling Champions Tour) piedāvā iespēju noskatīties kērlinga spēles no Bernese Ladies Cup turnīra, kurš no 12. – 15.janvārim norisinās Bernē, Šveicē.

Šodien, 14. janvārī, tiešraidē ar komentāriem angļu valodā varēs sekot līdz trīs turnīra spēlēm plkst. 12:00, 18:00 un 21:15 pēc Latvijas laika.

Bez zaudējumiem turnīra pirmās divas dienas aizvadījušas tikai četras komandas I.Wrana un M.Sigfridsson no Zviedrijas, kā arī divas Šveices komandas A.Paetz un S.Tirinzoni. Šīs komandas savā starpā sacentās rīta spēlēs, kurās pārākas izrādījās abas komandas no Šveices, kvalificējoties ceturdaļfinālam.

Spēlē 12:00 var noskatīties cīņu starp I.Wrana, jauno, talantīgo komandu no Zviedrijas, un D.Jentsch komandu no Vācijas, kura pagājušā gada oktobrī uzvarēja Riga International Challenge turnīrā.

Spēlē 18:00 sacentās pašreizējā Eiropas čempione V.Moiseeva no Krievijas ar N.Roth komandu no ASV. Šīs spēles uzvarētāja kvalificējās turnīra ceturdaļfinālam.

Spēlē 21:15 varēs sekot līdz H.Fleming komandai no Skotijas, kura sacentīsies pret C.Christensen komandu no ASV. Līdz šai spēlei abas komandas izcīnījušas pa četrām uzvarām, bet zaudējusi divas spēles. Lai iekļūtu turnīra ceturdaļfinālā šī spēle ir jāuzvar.

Spēļu rezultātiem var sekot līdz: Curling Champions Tour

Spēle 12:00

Spēle 18:00

Spēle 21:15