Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Skaties kērlinga spēļu tiešraides no Bernese Ladies Cup

Linda Mangale
Linda Mangale

Skaties kērlinga spēļu tiešraides no Bernese Ladies Cup
V.Moiseeva

Sportacentrs.com sadarbībā ar CCT (Curling Champions Tour) piedāvā iespēju sekot līdzi kērlinga spēlēm no Bernese Ladies Cup turnīra, kurš no 12. – 15.janvārim norisinās Bernē, Šveicē.

Šodien, 13. janvārī, tiešraidē ar komentāriem angļu valodā varēs sekot līdzi trīs turnīra spēlēm plkst. 12:00, 18:00 un 21:15 pēc Latvijas laika.

Pirmajā spēlē 12:00 sacentās pašreizējā Eiropas čempione V.Moiseeva no Krievijas ar komandu no Šveices A.Paetz, kura 2015.gadā ieguva pasaules čempiones titulu. Abas komandas līdz šai spēlei bija guvušas pa vienai uzvarai.

Otrajā spēlē 18:00 sacentās Vankuveras Olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēja, visu kalumu medaļu ieguvēja pasaules čempionātos B.Wang komanda no Ķīnas ar sudraba medaļu ieguvēju Soču Olimpiskajās spēlēs un cetrkārtēju vicečempioni pasaules čempionātos M.Sigfridsson komandu no Zviedrijas. Abas komandas līdz šai spēlei bija guvušas pa divām pārliecinošām uzvarām.

Trešajā spēlē 21:00 sacentās titulētā E.Muirhead komanda no Skotijas, kura Soču Olimpiskajās spēlēs ieguva bronzas medaļas, bet Rīgā izcīnīja pasaules čempiones titulu, ar L.Nielsen komandu no Dānijas.

Spēļu rezultātiem var sekot līdz: Curling Champions Tour

Spēle 12:00

Spēle 18:00

Spēle 21:15