Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Krievu biatloniste Bogalī-Titoveca: "Lūdzu līdzjutējus - nenosodiet mūs!"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Krievu biatloniste Bogalī-Titoveca: "Lūdzu līdzjutējus - nenosodiet mūs!"
Anna Bogalī-Titoveca
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šodien notikušās 4x6km stafetes dāmām, kurā uzvarēja Vācijas izlase, Krievijas biatloniste Anna Bogalī-Titoveca emocionāli aicināja pārāk nekritizēt Krievijas komandu, kura palika tikai 4. vietā. Tikmēr uzvarētāju pārstāve Andrea Henkele uzsvēra, ka arī jaunais Vācijas izlases modelis ir spējīgs uzvarēt.

Uzvarēja Vācijas izlase un pēdējo posmu veica pieredzējusī Andrea Henkele, kura teica: "Ir satraucoši finišēt pirmajai. Vienmēr gribas būt uz pjedestāla, un šāda uzvara ir lieliska. Visi jautāja, vai mūsu jaunā izlase spēs sasniegt tikpat labus rezultātus kā vecā [pēc pagājušās sezonas karjeru beidza uzreiz trīs līderes - Kati Vilhelma, Simona Hausvalde un Martina Beka - aut.piez.]. Mēs visu laiku atkārtojām, ka esam spēcīga komanda, taču neviens mums neticēja. Šodien beidzot varējām parādīt, cik labas esam. Laika apstākļi? Ar tiem viss bija kārtībā. Protams, sasnigušajā trasē kādu apsteigt bija grūtāk, taču ir ziema, un ziemā dažreiz snieg, vai ne?!"

3. vietu Norvēģijai pēdējā posmā izrāva Tūra Bergere, kaut gan komandā bija uzreiz divas debitantes - Sinove Solemdāle un Fanija Velle-Stranda Horna. Solemdāle: "Pirmajā aplī biju nervoza, jo bija tik daudz skatītāju [vairāk nekā 10 tūkstoši - aut.piez.] un varēja viegli nokrist. Tiku sveikā cauri pirmajai šaušanai un tālāk jau spēju izbaudīt sacensības. Horna: "Nebija labi netrāpīt tos šāvienus, taču iztiku bez soda apļiem, tā ka viss bija kārtībā. Man bija jābūt iespējami ātrai, lai dotu Tūrai [Bergerei] iespēju. Viņa ir olimpiskā čempione un šodien nodemonstrēja savu spēku. Viņa ir tik laba!"

Tikmēr zaudētāju (Krievijas dāmu stafetes 4. vietu citādi nenosauksi) pārstāve Anna Bogalī-Titoveca emocionāli aicināja savus tautiešus nebūt pārāk bargiem: "Varu jums pateikt, ka sava posma finišā redzēju zvaigznītes, bija grūti, slēpoju pāri saviem spēkiem. Esmu vairāk nekā pārliecināta, ka katra no mums izdarīja visu, uz ko bija spējīga. Ja kaut kur būtu bijis vairāk veiksmes, viss būtu brīnišķīgi. Ļoti lūdzu līdzjutējus - nenosodiet mūs! Šodien sanāca tā, citu dienu būs labāk. Vēlreiz atkārtošos - darījām visu, ko varējām, taču kad tā neveicas, neko nepadarīsi."

Krievijas izlasi ar nopelnīto soda apli iegāza izlases pamatsastāva jaunpienācēja Jekaterina Jurlova, kura sacīja: "Šobrīd grūti paskaidrot kaut ko, taču, manuprāt, problēma ir acīmredzama. Tā bija pirmā stafete manā dzīvē Pasaules kausa izcīņā, un es netiku galā ar to psiholoģiski. Gribu atvainoties komandas biedrenēm un līdzjutējiem."

Izmantotie resursi:
International Biathlon Union - IBU
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-11 18:47, pirms 13 gadiem
Neuztraucies - līdzjutēji par to nepavisam nebēdā.

     [+] [-]

, 2010-12-11 18:53, pirms 13 gadiem
Dr.med.Mengele rakstīja: Neuztraucies - līdzjutēji par to nepavisam nebēdā.
kaadaam ir jaabuut tad muusu emocijaam par muusu sievieshu kvartetu?

     [+] [-]

, 2010-12-11 18:56, pirms 13 gadiem
Nenosodiet mūs , bet palīdziet ar dopingiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-11 21:00, pirms 13 gadiem
Ja nu tā runātu pēc Sočiem, bet tagad...kāda starpība...