Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "Braucot bez kļūdām Maskalāns Čezānā pārliecinoši uzvarētu"

Jānis Pārums

Prūsis: "Braucot bez kļūdām Maskalāns Čezānā pārliecinoši uzvarētu"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis pēc veiksmīgajiem Sanktmoricas un Čezānas posmiem sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka parādītie rezultāti apliecina, ka komanda ir uz pareizā ceļa. Viņš arī uzsvēra, ka līdz pasaules čempionātam daudz kas jāpaveic, lai arī tur nostartētu sekmīgi.

"Protams, ka cerējām uz labiem rezultātiem pēc visām tām negācijām, kas bija pirms mēneša. Vienīgais arguments varēja būt tikai rezultāts un paldies Dievam tas neizpalika. Protams, varbūt nedaudz mani pārsteidza Oskara Melbārža sniegums Sanktmoricā, bet ceru, ka uz priekšu būs vēl veiksmīgāk," portālam Sportacentrs.com sacīja Prūsis.

Par braukšanas tehniku gan treneris izteicās ar divējādām sajūtām, atzīstot, ka tieši tā liegusi uzvaru Čezānā Edgaram Maskalānam: "Sanktmoricā bija tīri labi, īpaši otrais brauciens. Čezānā salīdzinoši labi tika braukts ar divnieku, bet četriniekos braukšana man ne pārāk patika – pirmajā braucienā nokļūdījās vidusdaļā, otrajā – trases lejā. Nebūtu šo kļūdu, Edža būtu pārliecinoši uzvarējis, bet tāda ir dzīve... uzvar laikam tie, kas nekļūdās."

"Pie fiziskās sagatavotības, braukšanas un visām citām lietām noteikti vajadzētu piestrādāt, jo šajā [Kēnigzes] trasē Melbārdis nav braucis, savukārt Maskalānam līdz šim te nav veicies," Prūsis atzina, ka līdz pasaules čempionātam, kas notiks 19. un 20. (divnieki), kā arī 26. un 27. februārī (četrinieki) Kēnigzes trasē Vācijā. Vienlaikus izlases treneris piesardzīgi izteicās par komandas mērķiem. "Maskalānam vajadzētu iebraukt sešiniekā, savukārt Melbārdis, ceru, ka tiks starp labākajām 15 ekipāžām."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-02-08 16:38, pirms 13 gadiem
"Pie fiziskās sagatavotības, braukšanas un visām citām lietām noteikti vajadzētu piestrādāt, jo šajā [Oberhofas] trasē Melbārdis nav braucis, savukārt Maskalānam līdz šim te nav veicies,"

Kādā vēl Oberhofas trasē. Oberhofā biatlons noteik. Oberhofa no Kenigzē ir gaismasgada attālumā. Kenigzē ir blakus Rupoldingai.

  +9 [+] [-]

, 2011-02-08 17:21, pirms 13 gadiem
ralfino rakstīja: Ja tantei būtu riteņi viņa būtu tramvajs
nebutu gan, vina butu vienkarsi tante ar riteniem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 19:39, pirms 13 gadiem
Vācieši šamiešus izcirtīs -kā nekā sava trase.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-09 00:24, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Nu tad jāņem PČ zelts, to arī novēlu!!
Un sudrabs arī!!!

     [+] [-]

, 2011-02-17 23:26, pirms 13 gadiem
ralfino rakstīja: Ja tantei būtu riteņi viņa būtu tramvajs
Ja tantei būtu riteņi viņa būtu kr. ople