Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Laikraksts: Rubenim piedāvājumi no citām valstīm strādāt par treneri

Jānis Pārums

Laikraksts: Rubenim piedāvājumi no citām valstīm strādāt par treneri
Mārtiņš Rubenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

2006. gada olimpisko spēļu bronzas medaļniekam kamaniņu sportā Mārtiņam Rubenim esot vairāki piedāvājumi no citām valstīm, kur viņu aicina strādāt par treneri, vēsta laikraksta "Latvijas Avīze" mājaslapa internetā.

"Šosezon man darbu piedāvāja divas izlases. Negribu atklāt, kuras tieši – tas šobrīd lai paliek pie manis. Taču neslēpšu, ka tie ir konkrēti piedāvājumi strādāt līdz Soču olimpiskajām spēlēm un, iespējams, arī tālāk. Āķis ir pietiekami sirsnīgs, un, ja man tas būtu vien naudas jautājums, es piekristu daudz nedomājot," sacīja Rubenis, kurš labprāt gan turpinātu sportista gaitas.

Tāpat Rubenim ir piedāvājumi būvēt kamanas konkurentiem, tomēr viņš atbild, ka tas nebūtu korekti un diez vai kāds viņu saprastu. Turklāt Mārtiņš vēlas turpināt iesākto tepat Latvijā: "Būtu skumji atstāt pusratā to, kas padarīts šeit, taču to, kā būs rīt, šobrīd neviens nevar pateikt".

Kamaniņu braucējs arī uzsvēris, ka Latvijā ir daudz jaunu un perspektīvu atlētu, bet "ar savu aiziešanu es daudzas no viņu iespējām aiztaisītu". Mārtiņš grib strādāt zemē, kurā dzimis un uzaudzis, nevis meklēt iespējas citā pasaules malā. "Šobrīd šķiet, ka jaunos censoņus un arī pārējo komandu atstāt vienu nav īstais laiks," saka Rubenis.

Izmantotie resursi:
la.lv

  +2 [+] [-]

, 2011-04-04 16:59, pirms 13 gadiem
IIsts patriots Prieks

     [+] [-]

, 2011-04-04 17:54, pirms 13 gadiem
Sprukts un Miņins arī daudz runāja.... pirms notika, kas notika

bet protams par Mārtiņu prieks

  -1 [+] [-]

, 2011-04-04 18:15, pirms 13 gadiem
el_ivar rakstīja: Sprukts un Miņins arī daudz runāja.... pirms notika, kas notika

bet protams par Mārtiņu prieks
Spruktu te nejauc iekšā, tas ir cits gadī'jums un Miņins nekad nav bijis nekāds baigais patriots, jā viņš cīnījās par savu komandu un meklēja spnsorus, taču kādreiz pacietības mērs ir pilns, jo nu tik idiotiskā valstī nu dzīvojam...bet Mārtiņu es raksturotu kā sportistu ar lielo burtu, jo lai vai kādas grūtības viņš nepamet grimstošu kuģi, ko es viņa vietā gan darītu, jo no valsts nav gandrīz nekāda atbalsta. traki...bet lai veicas Mārtiņ!

     [+] [-]

, 2011-04-05 14:01, pirms 13 gadiem
el_ivar rakstīja: Sprukts un Miņins arī daudz runāja.... pirms notika, kas notika

bet protams par Mārtiņu prieks
tu tak esi mudaks