Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Soli no LČ fināla nonāk ozīši un ''Biolars''

Krišs Upenieks

Soli no LČ fināla nonāk ozīši un ''Biolars''
Foto: Romualds Vambuts

Šovakar tika aizvadītas pirmās divas spēles Latvijas čempionāta pusfināla sērijās. Pirmajā mačā ‘’Poliurs/Ozolnieki’’ neatstāja nekādus variantu Daugavpils Universitātei, uzvarot trīs setos, bet ‘’Biolars’’ viesos tika galā ar ‘’Lāse-R/Rīga’’ - 27:29, 25:17, 25:15, 25:20.

’’Biolars’’ negaidīti pārliecinoši uzvar ‘’Lāsi’’

Mača sākums aizritēja punkts punktā, tomēr, pateicoties labai Jamrovska servei un darbībai blokā, jelgavnieki ieguva trīs punktu pārsvaru (5:2). Ātri vien ‘’Lāse’’ pievilka līdz minimumam, bet 1. tehniskajā pārtraukumā viņi jau devās, atrodoties vadībā – 8:7. Mājinieki turpināja spēlēt veiksmīgi, iegūstot četru punktu pārsvaru (12:8). Viesi spēja pievilkt līdz minimumam (12:13), tomēr izlīdzināt rezultātu viņiem neizdevās. ‘’Lāse’’ visu laiku atradās vadībā, tomēr pie pirmās setbumbas rīdzinieki paši pieļāva muļķīgu kļūdu, ļaujot viesiem izlīdzināt rezultātu. Lai arī ne bez veiksmes, pirmo setu uzvarēt izdevās mājiniekiem – 29:27.

Arī otrā seta sākums aizritēja ļoti līdzīgi, bet arī šoreiz pirmie divu punktu pārsvaru ieguva viesi (6:4). Lai arī izlīdzināt rezultātu ‘’Lāsei’’ izdevās (7:7), pateicoties mājinieku kļūdai servē, 1. tehniskajā pārtraukumā ar minimālu pārsvaru devās ‘’Biolars’’ – 8:7. Pēc tā jelgavnieki ieguva trīs punktu handikapu (11:8), un, spēlējot bez kritumiem, vadību vairs neatdeva, uzvarot otrajā setā pārliecinoši ar rezultātu 25:17.

Trešā seta ievadā turpinājās rīdzinieku neveiksmes, kas ļāva jelgavniekiem iegūt trīs punktu pārsvaru (4:1). Turpinājumā rīdzinieki pamodās, tomēr kaut vai izlīdzināt rezultātu seta pirmajā pusē viņiem neizdevās. Tā arī saulauzt seta gaitu mājiniekiem neizdevās – ‘’Biolars’’ volejbolisti spēlēja ļoti pārliecinoši, ‘’Lāse’’ pieļāva vairākas kļūdas, kas kopsummā trešajā setā viņiem deva uzvaru ar rezultātu 25:15.

Ceturtā seta sākumā aina laukumā nemainījās – viesi spēlēja veiksmīgi, rīdzinieki pieļāva kļūdas – 4:0. Vilde bija spiests saukt savus spēlētājus malā, tomēr tas manāmu rezultātu rezultātu nedeva, un 1. tehniskajā pārtraukumā ‘’Biolars’’ devās pie graujoša 8:1. Iespējams, viesi jau sāka svinēt uzvaru, bet ‘’Lāse’’ pakāpeniski vilka klāt, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (13:14), radot intrigu šajā mačā. Jelgavnieki gan spēja saņemties, neizlaižot uzvaru no rokām - 25:20.

Uzvarētāju rindās 21 punkts Andrejam Jamrovskim, pa 12 guva Edgars Baiks un Pēteris Aukmanis. "Lāsei" rezultatīvākie ar attiecīgi 17 un 13 abi otrā tempa uzbrucēji - Aleksandrs Kudrjašovs un Toms Vanags.

Atbildes spēle 2. aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC). Mača sākums pulsten 16:00.

Ozīši neatstāj variantu DU

Šīs dienas pirmajā mačā ‘’Poliurs/Ozolnieki’’ savā laukumā uzņēma Daugavpils Universitāti. Pirmajos divos setos mājinieku pārsvars bija ļoti izteikts – uzvaras ar 25:16, 25:13. Trešais sets izvērtās daudz sīvāks, tomēr arī šoreiz meistarīgāki bija Ozolnieku komandas volejbolisti, uzvarot trešajā setā ar 26:24.

"Poliurs" rindās rezultatīvākais ar 20 gūtajiem punktiem Valērijs Lomakins, 14, 11 un 10 attiecīgi Aivaram Siļutinam, Raimondam Vilmanim un Mārtiņam Pļaviņam. "DU" rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem Edgars Točs.

Komandas atkārtoti tiksies 2. aprīlī Daugavpilī. Mača sākums pulksten 17:00.

  -3 [+] [-]

, 2011-03-31 22:28, pirms 13 gadiem
Žēl ka DU netika finālā, patika viņu spēle šosezon, bija pelnijuši finālu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-31 22:49, pirms 13 gadiem
Visiem tiem, kas stāstīja par Krūmiņu, kā viņs tur visu padara labāku! Pirmkārt šitā tiešām nebija viņa spēle un otrkārt visu spēli viņš ar komandas biedriem strīdas, bļauj, vaino otru!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-01 07:00, pirms 13 gadiem
Ko Lāse dara treniņos? Šādi spēlēt var arī pēc darba sanākot divas reizes nedēļā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-01 09:23, pirms 13 gadiem
eatm rakstīja: Visiem tiem, kas stāstīja par Krūmiņu, kā viņs tur visu padara labāku! Pirmkārt šitā tiešām nebija viņa spēle un otrkārt visu spēli viņš ar komandas biedriem strīdas, bļauj, vaino otru!
To ka bļauj Tu nevarēji dzirdēt, jo tāds bungu troksnis. Kāda uzņemšana bija? No sūda konfekti neuztaisīs! DU slikta uzņemšana, Cinne visu laiku skrien cauri bumbai, paskaties bildē kā liek bloku Krūms un pārējie- pirksti rokas turpinājums, nostiepti, nevis uz augšu, jāmāca jaunie ir. Slikta arī aizsardzība, vairākas bumbas varēja izvilkt, arī tādas kuras pārčakarēja tikai pār tīklu. Vairākas reizes Krūms pie bumbas klāt, bet ceļ cits. Tas pats Poliurā, Vilmanis ceļ, uzbrucējs iesit tīklā, kaut gan Ivo pie bumbas, katram jādara savs darbs.
Krūms vienu iemānīja- labs vienalga un joprojām diezgan ātrs.

     [+] [-]

, 2011-04-01 10:35, pirms 13 gadiem
Siicis89 rakstīja: Spēlē jau līdz divām uzvarām, tā kā viss vēl priekšā... Bet šaubos vai viņi var kko likt pretī ozolniekiem...
kaut kā nemaz neiedomājos ,ka līdz divām uzvarām, bet nu izdarīt jau diez vai ko varēs vēl, tur es tev piekrītu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja