Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Dundagas" volejbolisti iekļūst Latvijas kausa ceturtdaļfinālā

"Dundagas" volejbolisti iekļūst Latvijas kausa ceturtdaļfinālā
Līksmo 2016. gada Latvijas kausa ieguvēji
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Noskaidrotas jau sešas komandas, kas cīnīsies Latvijas kausa ceturtdaļfinālā vīriešiem. Pēdējā no tām "Dundaga" savā laukumā trijos setos pieveica "Madonu".

Četras spēcīgākās Latvijas komandas – RTU/Robežsardze, Biolars/Jelgava, Jēkabpils lūši un DU – vietu ceturtdaļfinālā jau ir nodrošinājušas, bet vēl četras bija jānoskaidro četrās 1. kārtas spēlēs.

Par piekto komandu ceturtdaļfinālā kļuva OC Limbaži/MSĢ , kas viesos ar 3:1 (11, -20, 10, 15) neatstāja cerības uz uzvaru Rēzeknes novadam. Limbažnieki ceturtdaļfinālā divās spēlēs tiksies ar pašreizējiem kausa īpašniekiem Jēkabpils lūšiem. Sesto ceļazīmi uz sacensību otro kārtu izcīnīja Dundaga, kas ar 3:0 (25, 17, 17) pieveica Madonu. Tagad dundadzniekus gaida divas spēles ar Biolars/Jelgava. 1. kārtā vēl atlicis noskaidrot divus ceturtdaļfinālistus. 1. novembrī RVS uzņems VK Ventspils, bet Vecumnieki tiksies ar VK Ozolnieki.

1. kārtā uzvarētājs tiek noskaidrots vienā spēlē tās komandas laukumā, kura rangā ieņem zemāku vietu. Uzvarētājs ceturtdaļfinālā tāpat kā pusfinālā tiks noskaidrots divu spēļu summā. Ja pēc diviem mačiem rezultāts pa setiem būs neizšķirts, tiks spēlēts tā sauktais zelta sets. Finālā uzvarētājs tiks noskaidrots vienā spēlē.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-10-30 22:27, pirms 6 gadiem
Oho, dundadzniekiem volejbols līmenī!