Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Par Baltijas čempionēm kļūst "TU/Eeden" volejbolistes

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Par Baltijas čempionēm kļūst "TU/Eeden" volejbolistes
Baltijas čempiones "TU/Eeden" volejbolistes
www.volley.ee

Par Baltijas līgas čempionēm svētdien kļuva Tallinas kluba “TU/Eeden” volejbolistes. Izšķirošajā mačā par zelta godalgām “TU/Eeden” sīvā piecu setu cīņā ar 3-2 pārspēja Lietuvas “Alytus” vienību. Bronzas medaļas izcīnīja Lietuvas klubs “TK Kaunas-ASU”, kas izšķirošajā spēlē ar 3-0 pārspēja Igaunijas “TTU/Tradehouse” komandu. Latvijas klubi no cīņas par medaļām izstājušies jau iepriekš.

“TU/Eeden” komanda pārliecinošo triumfēja Baltijas līgas regulārajā čempionātā, 18 spēlēs izcīnot 17 uzvaras. Izslēgšanas turnīra pusfinālā Igaunijas klubs sērijā ar 2-0 pārspēja Daugavpils VK “miLATss” komandu, savukārt pusfināla mačā ar 3-0 (25:20, 29:27, 25:16) pārspēja citu Igaunijas klubu “TTU/Tradehouse”.

Finālmačā “TU/Eeden” sīvā cīņā ar 3-2 (25:21, 20:25, 25:21, 23:25, 15:11) pārspēja Lietuvas “Alytus” komandu, izcīnot Baltijas līgas čempionu titulu. “Alytus” volejbolistes dienu iepriekš pusfinālā ar 3-1 uzvarēja “TK Kaunas-ASU”. Savukārt Kauņas vienība mačā par trešo vietu ar 3-0 (25:22, 25:14, 25:15) pieveica “TTU/Tradehouse”, izcīnot bronzas medaļas.

Kā zināms, Latvijas komandas RSU/MVS un Daugavpils VK “miLATss” no cīņas par Baltijas līgas čempionu titulu izstājās izslēgšanas spēļu turnīra ceturtdaļfinālā, savukārt VK “Jelgava” izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

Izmantotie resursi:
Eesti Võrkpalli Liit
volejbols.lv