Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola intriga LČ pusfinālā: "Limbaži/MSĢ" vai "RTU/Robežsardze"?

Jānis Celmiņš

Volejbola intriga LČ pusfinālā: "Limbaži/MSĢ" vai "RTU/Robežsardze"?
Foto: "Limbaži/MSĢ"

Latvijas volejbola čempionāta pusfinālā šovakar tiks aizvadīta sērijas piektā – izšķirošā spēle. Rīgas 49. vidusskolā spēkus atkal samēros “RTU/Robežsardze” un “Limbaži/MSĢ”. Spēles sākums plkst. 18.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā.

Sērija varēja noslēgties jau trešdienas vakarā Limbažos, taču rīdzinieki apliecināja, ka grib spēlēt finālā. Aizvadītajā nedēļas nogalē parādītais sniegums rīdzinieku izpildījumā bija tāds, ka daudzi jau pārvilka strīpu viņu cerībām spēlēt finālā, taču pēc pāris dienām viesos Raimonda Vildes vadītā komanda atkal bija avangardā. Viesiem izdevās apturēt “Limbaži/MSĢ” līderi Kristapu Šmitu, kurš šoreiz guva tikai deviņus punktus (uzbrukumā 27%). “RTU/Robežsardzes” komanda gan labāk darbojās blokā (13-6), gan krietni labāk spēlēja uzbrukumā (60% - 25%).

“RTU/Robežsardzes” labā desmit un vairāk punktus guva uzreiz pieci spēlētāji – Aleksandrs Avdejevs (21), Gatis Garklāvs (19), Andrejs Zavrotnijs (12), Armands Āboliņš (11) un Antons Nazarovs (11). Ja limbažniekiem šovakar izdosies ierobežot mājinieku uzbrukumu, tad cerības uz vietu finālā ir dzīvas, pretējā gadījumā cīnīties būs ļoti grūti, lai neteiktu, ka neiespējami.

Ievērojams robs Limbažu komandas sastāvā pēdējās spēlēs bija Aleksandra Nasonova iztrūkums. Lai gan mēļo, ka viņš šovakar varëtu arī spēlēt, gatavs par visiem simts procentiem viņš nebūs. Kā Laurim Iecelniekam izdosies aizlāpīt šo caurumu, rādīs spēle. Pirms nedēļas tas izdevās, taču vai komandas biedri spēs ko līdzīgu arī šajā nedēļas nogalē, kad spēles likme būs vēl augstāka. Jāņem vērā, ka jaunajirm limbažniekiem šādu - izšķirošu spēļu pieredzes nav.

Interesanti, ka sērijā līdz šim uzvarējuši viesi, kas Iecelnieka komandai ir labs bonuss. Limbažnieki Rīgas 49. vidusskolā jūtas komfortabli, kamēr rīdzinieki ne pārāk. Diezgan droši var prognozēt, ka brīvu skatītāju vietu spēles norises vietā būs maz. Tiem, kuri uz Rīgas 49. vidusskolu šodien nedosies, spēli tiešraudē varēs vērot portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā. Cīņas sākums plkst. 18.00.

Sērijas uzvarētāja pievienosies „Jēkabpils Lūšiem”, kas vietu finālā garantēja jau pirms nedēļas.

Kura no komandām iekļūs finālā?

  • 37

  • 38


  -1 [+] [-]

, 2019-03-30 11:23, pirms 5 gadiem
Par MSĢ