Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Raimonds Vilde: "Uztrauc zviedru galds"

Raimonds Vilde: "Uztrauc zviedru galds"
Foto: www.cev.lu

Pasaules čempionāta atlases turnīrā pirmo uzvaru svinējusi Latvijas vīriešu izlase. Uzvara bijusi loģiska, saka izlases galvenais treneris Raimonds Vilde.

Latvijas izlases galvenais treneris mačā pret Gruziju turēja solījumu, un laukumā devās arī Antons Nazarovs, kurš līdz šim Ļubļanā pie spēlēšanas nebija ticis.

Trešajā setā līdzvērtīgāku cīņu sākumā sekmēja trīs mūsu kļūdas servēs, kamēr bijām tikuši līdz astoņiem punktiem. Gruzīni bija gari, bet, ja vakar teicu, ka slovēņi mums ir līmenis uz augšu, šodien to pašu var teikt par gruzīniem – tas bija līmenis uz leju,” spēli komentēja Latvijas vienības galvenais treneris Raimonds Vilde. “Laukumā sūtīju vienu sastāvu, pārējiem devu atpūsties. Tā arī nospēlējām bez maiņām, bez pārtraukumiem. Patīk, ka puiši cīnās. Ir kļūdas, pat izšķirošajos brīžos, bet nevienam neko nevaru pārmest. Cīnāmies, kā varam.
Kas uztrauc? Zviedru galds trīsreiz dienā. Brīdināju puišus, lai uzmanās, bet vai visi to ņems vērā, nezinu,” jokoja treneris.

Sestdien spēle ar Beļģiju. “Gribam pacīnīties. Saprotam, ka tā ir Slovēnijas klases komanda, bet ieraksti ir, paskatīsimies, kā jāspēlē, Marts (Pajusalu – komandas statistiķis. - D.Ā.) ir sagatavojis materiālu. Gatavosimies. Uzdevums būs – cīnīties par katru izspēli un izspiest maksimumu no katras epizodes.

Divus setus paskatījāmies arī Portugāli pret Slovēniju. Portugāļi labi spēlēja, un pēdējā setā zaudēja tikai ar 25:27. Laba komanda, un mums būs grūti pret viņiem spēlēt.”

Vēl mūsu grupā Slovēnija ar 3:0 (21, 20, 25) apspēlēja Portugāli, ar ko Latvijas izlase tiksies svētdien, bet Beļģija ar 3:0 (13, 18, 21) pieveica Izraēlu. Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas izlase izcīnīja pirmo uzvaru, ar 3:0 (13, 23, 20) pieveicot Azerbaidžānu, bet ar vienu kāju jau vismaz otrajā vietā grupā ir Igaunija, kas, iespējams, izšķirošajā mačā ar 3:0 (23, 25, 23) Tallinā apspēlēja Melnkalni, joprojām cīnoties bez zaudējumiem.

Spēļu kalendārs#
24.05. 21:00 Latvija – Izraēla 2:3 (19, -20, 24, -22, -14)
25.05. 18:30 Latvija – Slovēnija 0:3 (-14, -14, -19)
26.05. 16:00 Latvija – Gruzija 3:0 (9, 17, 14)
27.05. 21:00 Latvija – Beļģija
28.05. 21:00 Latvija – Portugāle
# Latvijas laiks

Izmantotie resursi:
volejbols.lv


, 2017-05-27 08:29, pirms 7 gadiem
Nu tagad skaidrs ko viņi tur dara!
Toms Švans. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Leskinovičai Dānijas zelts, Švans un Dzenis izcīna bronzas godalgas Igaunijā un Austrijā

Aizvadītajā nedēļā par Dānijas čempionāta uzvarētāju kļuva Kristīne Leskinoviča. Bronzas medaļas Igaunijas un Austrijas čempionātos nopelnīja attiecīgi Toms Švans un Jēkabs Dzenis, bet rezultatīvu spēli ASV studentu čempionātā aizvadīja Miks Ramanis.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzebski Wegiel
1

Skrūdera pārstāvētā "Jastrzebski Wegiel" izcīna Polijas čempiontitulu

LETA. Latvijas volejbolista Edvīna Skrūdera pārstāvētā Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" svētdien Polijas čempionāta finālsērijā izcīnīja otro uzvaru un nodrošināja čempiontitulu.
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Kaprioti nosauc Latvijas sieviešu volejbola izlases 19 kandidātes

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Daniele Kaprioti ir nosaucis 19 volejbolistes, kuras pirmdien, 29. aprīlī, sāks gatavošanos Eiropas Sudraba līgas sacensībām.