Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Medeņa gatavība stingri jānovērtē"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Medeņa gatavība stingri jānovērtē"
Raimonds Vilde un Uģis Krastiņš
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Medeni esam spiesti gaidīt tikai viena iemesla dēļ – šobrīd ir apslimis Artjoms Andilevko, līdz ar to nav skaidrības cik ilgi viņš nevarēs trenēties," portālam eSports.lv pastāstīja Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Raimonds Vilde.

Joprojām neskaidra ir Latvijas volejbolista Anša Medeņa dalība Latvijas izlasē, gaidāmajā pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Portāls eSports.lv šodien sazvanīja spēlētāju Katarā un noskaidroja viņa viedokli ( Medeņa spēlēšana Latvijas izlasē joprojām... ) un vēlējās noskaidrot arī izlases galvenā trenera Raimonda Vildes nostāju šajā jautājumā.

Uz jautājumu, vai izlases vadība joprojām rēķinās ar Medeņa palīdzību, Vilde atbildēja skaidri. "Medeni esam spiesti gaidīt tikai viena iemesla dēļ – šobrīd ir apslimis Artjoms Andilevko, līdz ar to nav skaidrības, cik ilgi viņš nevarēs trenēties. Ja Ansis atbrauks kaut cik normālā kondīcijā, tad domāsim par viņa iekļaušanu divpadsmitniekā. Īsti godīgi tas nav pret pārējiem, kuri trenējas jau kopš maija sākuma, bet redzēs - skatīsimies. Viens ir skaidrs – gribu redzēt viņu vismaz pāris treniņos. Viņa gatavība un sportiskā forma stingri jānovērtē."

Vilde pozitīvi novērtēja Latvijas izlases startu Baltkrievijā notikušajā "Gubernatora" kausa izcīņā, kura galveno balvu ieguva tieši Latvijas izlase. "Turnīrs bija ļoti vajadzīgs un sanāca īstajā laikā. Varbūt vieta nebija īstā, jo tomēr desmit stundas braukt ar autobusu un pēc tam spēlēt ir ļoti grūti. Arī sadzīviskie apstākļi varēja būt nedaudz labāki, bet kopumā varu būt apmierināts. Visas četras komandas, kas piedalījās turnīrā bija spēkos līdzīgas, līdz ar to mači sanāca spraigi. Spēlēja gandrīz visi, un ar kondīciju kopumā arī esmu apmierināts. Ņemot vērā, ka pirms turnīra cītīgi strādājām pie fiziskās sagatavotības, spēlētājiem bija arī neliels sagurums, bet kopumā rezultāts ir labs. Šī uzvara turnīrā noteikti nāks par labu, psiholoģiskā ziņā un dos zināmu pārliecību pirms Roterdamas."

Latvijas vīriešu volejbola izlase no 30. maija līdz 1. jūnijam piedalīsies 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra 2. kārtas spēlēs, kas risināsies Roterdamā. Mūsu izlases pretinieki šajā turnīrā būs Nīderlandes, Turcijas un Igaunijas volejbolisti.

Saistītie raksti: Medeņa spēlēšana Latvijas izlasē joprojām...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-22 15:46, pirms 15 gadiem
Nātrija Hidroksīds rakstīja: Volejbols patiesība ir Latvijas populārākais sporta veids tūlīt aiz orientēšanās, ka es saku!
Tuuliit redzeesi kaa tevi apries tie mezha klauni

     [+] [-]

, 2009-05-22 15:53, pirms 15 gadiem
nu nu...

     [+] [-]

, 2009-05-22 16:42, pirms 15 gadiem
copmanis rakstīja: Tuuliit redzeesi kaa tevi apries tie mezha klauni
Apriet netaisos, un meža klauns ar neesmu, bet gribētu redzēt kaut vienu reālu argumentu, par labu apgalvojumam par to, ka volejbols ir LV sports Nr. 2....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-22 17:06, pirms 15 gadiem
Raimi,man šķiet ka tava gatavība ir stingri jānovērtē,ka tu vadi izlasi.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-22 20:11, pirms 15 gadiem
Kurš var pateikt,cik Slavenajam Raimim ir alga???

     [+] [-]

, 2009-05-22 22:02, pirms 15 gadiem
itkā piečuks

     [+] [-]

, 2009-05-23 13:17, pirms 15 gadiem
Kāds sakars Medeņa gatavībai ar Vildes algu...
varbūt kāds, piemēram- zaratustra- varētu izskaidrot!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 17:31, pirms 15 gadiem
Medeni nepaņems tapēc ka kāds čibriks ir trenējies ar izlasi no paša sākuma!Stūlbums.Ja gribi būt godīgs ta paņem visu Lāsi izlasē!