Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmas visas PČ kvalifikācijas turnīra pēdējā kārtā iekļuvušās komandas

Jānis Celmiņš

Zināmas visas PČ kvalifikācijas turnīra pēdējā kārtā iekļuvušās komandas
Roberts Horstins (Nīderlande)
Foto: www.fivb.com

Jau ziņojām, ka Latvijas vīriešu volejbola izlasei neizdevās pārvarēt 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra otro kārtu, kas maija beigās un jūnija ievadā risinājās Nīderlandes pilsētā.

Jau ziņojām, ka no F grupas, kurā spēlēja arī Latvijas izlase trešajā kvalifikācijas kārtā iekļuva Nīderlandes un Igaunijas valstsvienības. Noslēgušās visas Eiropas zonas apakšgrupu spēles un šobrīd kļuvušas zināmas visas PČ kvalifikācijas turnīra pēdējā kārtā iekļuvušās komandas.

Trešās kvalifikācijas kārtas I apakšgrupā kopā ar Krievijas izlasi spēlēs H grupas uzvarētāji somi un trešās vietas ieguvēji beļģi, kā arī vācieši (otra vieta E grupā).

J apakšgrupa – Bulgārija, Čehija (otrā vieta H grupā), Latvijas pāridarītāji nīderlandieši (F grupas uzvarētāji) un G grupas uzvarētāji – Portugāles izlases volejbolisti.

K apakšgrupā kopā ar Polijas un Francijas izlasēm spēlēs arī otro kārtu pārvarējušās komandas Slovākija (E grupas uzvarētāji) un Slovēnijas, kas G grupā izcīnīja trešo vietu.

Igaunijas izlase, kura F grupā ieņēma otro vietu aiz Nīderlandes izlasi, apsteidzot Turcijas un Latvijas valstsvienības, trešajā kārtā L apakšgrupa spēlēs kopā ar Spānijas, Serbijas un Rumānijas izlasēm.

Trešās kārtas spēles tiks izspēlētas augusta beigās un pasaules čempionāta finālturnīrā, kas 2010. gadā risināsies Itālijā, vietu nodrošinās divas labākās katras grupas komandas.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2009-06-05 11:09, pirms 15 gadiem
oiii kaa Igaunjus nositiis- Serbi un Spaanji!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 11:17, pirms 15 gadiem
Kur ta muusu Vildinjsh palicis, gribeetu kaadu vinja komentu dzirdeet par turniiru. Ne tikai no Krastinja vai Shtaala...... Kas i, tak soliji, visas uzvaras un kvalificeeshanos!