Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šipūļins: "Esmu priecīgs par izcīnīto trofeju"

Jānis Celmiņš

Šipūļins: "Esmu priecīgs par izcīnīto trofeju"
Genādijs Šipūļins (Lokomotiv Belogorje) un Alekoss Leonis (Panathinaikos)
Foto: www.cevfinal4.gr

Pēc šodien aizvadītās Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kausa izcīņas finālspēles iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri - Genādijs Šipūļins (Lokomotiv Belogorje) un Alekoss Leonis (Panathinaikos).

Jau ziņojām, ka par CEV kausa ieguvējiem kļuva "Lokomotiv Belogorje" volejbolisti, kuri kausa izcīņas finālā ar 3:1 apspēlēja Atēnu "Panathinaikos" klubu. Pēc spēles īsus komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri.

"Panathinaikos" komandas galvenais treneris Alekoss Leonis: "Apsveicu savu komandu ar sasniegto šajā nedēļas nogalē. Mums jāskatās reāli - daudzi cilvēki nemaz nesaprot ko volejbolā nozīmē Kuneo un Belgoroda. Krievijas klubs, piemēram, aizvadītajā nedēļas nogalē apspēlēja "Iskra" komandu, kas spēlē Čempionu līgā. Jāatzīst, ka mūsu pretinieki šodien bija labāki un uzvarēja pelnīti, pieļaujot krietni mazāk kļūdu."

"Lokomotiv Belogorje" komandas galvenais treneris Genādijs Šipūļins: "Esmu radis pie tādas atmosfēras kādu šovakar zālē bija noorganizējuši mājinieku līdzjutēji - tas bija lieliski. Man ir liels prieks par izcīnīto trofeju, taču arī pretinieku treneris ir pelnījis uzslavas par komandas sniegumu. Piekrītu Leonisa teiktajam par to, ka Krievijā ir ļoti labi spēlētāji, taču nemāku teikt, kāpēc izlases rezultāti līdz šim ir bijuši tādi kā tie ir, neesmu taču izlases treneris."

Izmantotie resursi:
cevfinal4.gr

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 23:37, pirms 15 gadiem
VOT TAS IR VOLEJBOLS

     [+] [-]

, 2009-03-23 08:10, pirms 15 gadiem
Žēl ka Celitāns tikpat kā netiek laukumā!