Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Biolars" pastiprinās ar francūzi Ativī; gatavojas startam Eirokausos

"Biolars" pastiprinās ar francūzi Ativī; gatavojas startam Eirokausos
Andrejs Jamrovskis, VK "Biolars/Jelgava"
Foto: Renārs Buivids

Gatavošanos jaunajai „Schenker” volejbola līgas sezonai turpina visas četras Latvijas komandas. Portāls Sportacentrs.com lūkoja noskaidrot, kas jauns „Biolars” komandas nometnē.

„Esam saglabājuši komandas kodolu. Vienīgais, kurš pametis komandu ir Artjoms Andiļevko. Viņš devies spēlēt un mācīties uz Franciju, bet, iespējams, vēl atgriezīsies pie mums. Komandu papildinājuši vairāki gados jaunie spēlētāji, kurus centīsimies iesaistīt mūsu komandas rindās, kā arī daļu nodosim „Mārupes” komandas rīcībā, kas šogad būs mūsu fārmklubs. Jaunajiem būs iespēja trenēties kopā ar mums, bet spēļu praksi gūt Nacionālajā līgā. Te gan uzreiz gribu piebilst, ka jaunajiem "Mārupē" nekas nebūs garantēts, jāsaprot, ka nāksies iznkonkurēt jau esošos komandas spēlētājus. Ja kāds no jaunajiem domā, ka tas ir solis atpakaļ, tad es tā neteiktu. Mūsu lielās komandas rindas ir papildinājis Samuels Ativī, kurš ir labi zināmās Olgas Točko-Ativī vīrs. Viņš var spēlēt gan kā diagonāle, gan kā „pusīte”. Konkurence ir visās pozīcijās, tāpēc pagaidām nav pilnīgas skaidrības, kā viņu izmantosim,” par jaunumiem komandā stāsta Jelgavas komandas spēlētājs un menedžeris Andrejs Jamrovskis.

Komanda trenēsies Tīraines Sporta centrā, kur darbojās arī pagājušajā sezonā. „Tāpat kā iepriekš, visas mājas spēles aizvadīsim Zemgales Olimpiskajā centrā. Komandai nedaudz pamainījies nosaukums. Tagad sauksimies „Biolars/Jelgava”. Attiecības ar Jelgavas pilsētu ir jūtami uzlabojušas, esam apliecinājuši, ka neesam īstermiņa projekts, tāpēc šāds solis,” skaidro komandas pārstāvis.

Komanda jau nostartējusi pārbaudes turnīrā Daugavpilī, kur gan rezultāts nav bijis primārais. „Smagi strādājām pie fiziskās sagatavotības un Daugavpilī vēl nebijām gatavi. Šajās spēlēs nevarēja piedalīties mūsu pamatcēlājs Agris Leitis, tāpēc cēla Artjoms Vaščenkovs. Ar bumbām tobrīd bijām trenējušies nepilnu nedēļu, tāpēc uz rezultātu cerēt bija grūti. Savainojumu guvis viens no mūsu pēdējiem papildinājumiem Jānis Sakniņš un arī viņš nevarēja palīdzēt,” stāsta Jamrovskis. Komandu varētu papildināt arī viens no Latvijas izlases kandidātiem Andrejs Baburovs, taču viņam jātiek skaidrībā ar savainojumiem.

Kluba mērķis 2013./2014. gadā ir startēt „Challenge Cup” turnīrā, taču līdz tam vēl tāls ceļš ejams. „Aprēķini liecina, ka startam Eirokausos mums vismaz divas reizes jāpalielina komandas budžets, jāmeklē papildu sponsori, taču mūsu ģenerālsponsors ir devis piekrišanu un solījis atbalstu startam šajā turnīrā. Skaidrs, ka arī sastāvs būs jāpastiprina,” skaidro Jelgavas komandas pārstāvis.

Jaunā „Schenker” līgas sezona sāksies jau 6. oktobrī un pirmajā sacensību dienā laukumā dosies arī „Biolars/Jelgava”, kas samēros spēkus ar „Poliurs/Ozolnieki” volejbolistiem.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-19 16:06, pirms 12 gadiem
rudzu maize rakstīja: Novēlu autoram iekļūt Biolara pirmajā komandā un labi nospēlēt Eirokausā!
Paldies! tādu ambīciju man nav! ...bet darīšu visu iespējamo!
, 2012-09-19 16:20, pirms 12 gadiem
A sakniņš nebija pie ozolniekiem paņemts?
, 2012-09-19 16:42, pirms 12 gadiem
Kurus jaunos tad sūtīs zemāk?
, 2012-09-19 17:25, pirms 12 gadiem
Kur var iepazīties ar Schenker līgas kalendāru?
, 2012-09-19 17:43, pirms 12 gadiem
zakalipable rakstīja: Kur var iepazīties ar Schenker līgas kalendāru?
pagaidām nekur! tuvākajā laikā būšot pieejams
, 2012-09-20 13:16, pirms 12 gadiem
nu ko tad jau Mārupei šogad mērķis UZVARA nacionālajā līgā?
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.