Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbolisti vēlreiz apspēlē grieķus

Jānis Celmiņš

Volejbolisti vēlreiz apspēlē grieķus
Raimonds Vilde
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas vīriešu volejbola izlase svētdien aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli ar Grieķijas izlasi, svinot uzvaru ar 3:1 (25:23, 25:23, 20:25, 25:23). Mūsu izlases rindās jau otro maču pēc kārtas rezultatīvākais bija Hermans Egleskalns, šoreiz viņam 21 gūts punkts.

Jau vēstīts, ka pirmajā abu komandu savstarpējā spēlē uzvaru svinēja grieķi (3:1), bet otrajā mūsu vīri revanšējās – 3:0. Šodien abas komandas aizvadīja trešo spēli, un arī šoreiz pārāka bija Latvijas izlase – 3:1.

Mūsu izlases rindās jau otro maču pēc kārtas rezultatīvākais bija Hermans Egleskalns, šoreiz viņam 21 gūts punkts. 14 punktus šoreiz sakrāja Jānis Vāvers, 10 – Lauris Iecelnieks. Pārējie punktu guvēji: Aivars Petruševics 9, Viktors Koržeņevičs 5, Andrejs Zavorotnijs 3, Deniss Petrovs 2, Romāns Saušs 2, Ansis Medenis 1.

Jau 23. maijā izlase dosies uz Rakveri (Igaunija), kur no 24. - 26.maijam aizvadīs pasaules čempionāta 1.kvalifikācijas kārtas spēles ar Baltkrievijas, Igaunijas un Dānijas izlasēm. Svarīgākā šīs vasaras cīņas mūsu vīriem paredzētas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra 3. kārtā, kad divos mačos būs jāsamēro spēki ar Turcijas izlasi.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-19 22:15, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: nepatīk situācija, ka 2 un 3 rez ir Vēvers un Lauris
kur tad Gunča?
Gunča (ja tu domā G. Celitānu) visticamāk vispār nespēlēja, jo bez punktiem viņš nebūtu palicis, ja būtu spēlējis... Pie tam, Egleskalns spēlē tajā pašā pozīcijā, kur G. Celitāns..

     [+] [-]

, 2013-05-20 12:01, pirms 11 gadiem
petravicus rakstīja: Gunča (ja tu domā G. Celitānu) visticamāk vispār nespēlēja, jo bez punktiem viņš nebūtu palicis, ja būtu spēlējis... Pie tam, Egleskalns spēlē tajā pašā pozīcijā, kur G. Celitāns..
Domaju, Gundars nespeleja tapec, ka tieshi Egleskalns palidzeja izlasei nonakt tur kur vini ir... pirmajas kartas Gundars nebija, tapec Raimonds iespejams censas spelet ar iespejami to sastavu ar kuru tika lidz 3shajai kartai...

     [+] [-]

, 2013-05-20 13:01, pirms 11 gadiem
Nebūtu slikti video redzēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-21 12:00, pirms 11 gadiem
sandis444 rakstīja: butu diezgan stulbi marinet A serijas rezultativāko spēlētāju.. visticamāk vinju nav ko parbaudiit un zin ka Gunča buus gatavs jebkuraa bridi kad buus vajadziigs, ari no rezervistu solinja.. Vilde dod iespeleties atkal Egleskalnam..
Skatijos bildes... Egleskalns speleja par diagonali, Gundars ka pirmais temps... nezinu, vai tas ir labakais risinajums, bet nu vini abi ir izteikti uzbrukuma lideri, kaut kas jau jakoplekte un jamegina atrast efektivakais risinajums..