Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Raimonds Vilde: "Jāsaprot arī, kur kļūdījāmies"

Raimonds Vilde: "Jāsaprot arī, kur kļūdījāmies"
Foto: RTU/Robežsardze, facebook

Latvijas čempionāta fināla pirmajā spēlē volejbolā uzvarētāju trenerim Raimondam Vildem pārsteigumu nebija.

Ir izdarīta tikai viena trešā daļa no darāmā. Joprojām varu teikt to pašu, ko pirms šīs spēles – izredzes ir 50 pret 50,” pēc mača teica uzvarētāju galvenais treneris Raimonds Vilde. “Kādi pārsteigumi?” vaicāts, vai kaut kas šajā spēlē viņu pārsteidzis, Vilde attrauca. “Pazīstam viens otru kā raibus suņus. Neviens spēlētājs klāt nav nācis, viss paliek pa vecam. Par spīti uzvarai trijos setos nemaz tik viegls panākums nebija, jo uzvarējām tikai pašās setu galotnēs. Mums vairāk paveicās, taču veiksme ir jānopelna ar sevis nežēlošanu, kapāšanu laukumā. Jā, kad pirmajā setā atspēlējāmies no 13:18, tas varbūt pretiniekus nedaudz ielauza.

Labi nospēlējām blokā, arī Gača (Gatis Garklāvs. - D.Ā.) uzbrukumā savu izdarīja. Patika mikroklimats laukumā. Nesākām panikot. Šobrīd esam tikuši uz viļņa bez raustīšanās un izšķirošajos brīžos ar dažiem izņēmumiem nospēlējām ar vēsu galvu, neskrienot sienā. To vajadzētu saglabāt un saprast, ka tikai kā vienota komanda varam izcīnīt panākumu, kapājoties par katru bumbu.

Šobrīd psiholoģiski labi jūtamies, taču jāsaprot arī, kur kļūdījāmies. Spēle mūsu izpildījumā nebija ideāla kvalitātes ziņā, un kļūdu pietika. Sestdien gaidām atgriežamies laukumā arī Aleksandru Avdejevu, kurš šodien spēlēt nevarēja.”

No spēles protokola jāatzīmē, ka rīdzinieku cēlājs Vladimirs Visockis visus savus sešus punktus guva... ar bloku.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:35, pirms 7 gadiem
Bildē redzamā komanda nsv RTU/Robežsardze, bet gan Rīgas komanda Latvijas olimoiādē!!