Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Video: RTU/"Robežsardze" triumfē Latvijas kausa finālā

Egils Broks
Egils Broks
RTU/"Robežsardze" voeljbolisti Latvijas kausa finālā trīs setos "Daugavas" sporta namā apspēlēja "Poliuru"/"Ozolniekus" (25:15, 25:23, 25:22) un pēc četru gadu pārtraukuma atgrieza trofeju galvaspilsētā.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2014-12-15 19:00, pirms 9 gadiem
Nu jā spēles kvalitāte no Ozolnieku puses pilnīga nulle- pirmais temps strādāja viduvēji, paļāvās uz pliku diognāli un viss, jo pusītes tie Āboliņi atvainojos vāi Āboltiņi, nu kāda starpība. Trenera vietā saprotu pilnīga jēluma vietā jāizvēlas mazāko jēlumu. Tur pretim Vanags atsita no puses kā lielais , gandrīz 100% un pa diognālīti. Abās pusēs kļūdu tik daudz, ka likās amatieru līmeni skatos - Vāvers ar savu planieri, ko servēja pa pretējo sienu var skuķiem pa dupsi sist ar savu mīksto ķepu. Ozolnieku cēlājam jāizskaidro, ka ceļot uz diognāli jāceļ apmēram metru iekšā, nevis uz 4-5 metriem. Tas Āboltiņš ar seštaka numuru nu uzvedās kā zvaigne, bet kā sacīt jāsaka bikses pillas no nedarbiem. Trijās izspēlēs kombinācijās izveidoja no krusta un paipa kombinācijām , bloķētāji kaut kur plivinās-profesionāļi. Bet nu, ko tur sūdzēties, lai tikai mauc kā sacīt jāsaka Ēvelē vien dēls-Tēvs atnāks ar cirīti pielīdzinās!

     [+] [-]

, 2014-12-15 19:36, pirms 9 gadiem
Ierosinājums rakstīja: Nu jā spēles kvalitāte no Ozolnieku puses pilnīga nulle- pirmais temps strādāja viduvēji, paļāvās uz pliku diognāli un viss, jo pusītes tie Āboliņi atvainojos vāi Āboltiņi, nu kāda starpība. Trenera vietā saprotu pilnīga jēluma vietā jāizvēlas mazāko jēlumu. Tur pretim Vanags atsita no puses kā lielais , gandrīz 100% un pa diognālīti. Abās pusēs kļūdu tik daudz, ka likās amatieru līmeni skatos - Vāvers ar savu planieri, ko servēja pa pretējo sienu var skuķiem pa dupsi sist ar savu mīksto ķepu. Ozolnieku cēlājam jāizskaidro, ka ceļot uz diognāli jāceļ apmēram metru iekšā, nevis uz 4-5 metriem. Tas Āboltiņš ar seštaka numuru nu uzvedās kā zvaigne, bet kā sacīt jāsaka bikses pillas no nedarbiem. Trijās izspēlēs kombinācijās izveidoja no krusta un paipa kombinācijām , bloķētāji kaut kur plivinās-profesionāļi. Bet nu, ko tur sūdzēties, lai tikai mauc kā sacīt jāsaka Ēvelē vien dēls-Tēvs atnāks ar cirīti pielīdzinās!
1)Nebij jau nemaz tik neprofesionāli, jo Ozlnieki tīrākie amatieri+Baranovskis un Vilmanis jau var spēlēt pie 35g Strādājošo līgā, bet spēlē vēl tīri nekas, tiesa arī veterānu varējums nogremdēja kopējo komandas spēli.Pirms 5-10g Vanags par Vilmani augstāk nelektu blokā.
2)Divu pēdējo setu galotnēs ozīši vairāk kļūdījās, Āboltiņi savreiz jau skaisti nogremdēja, bet tad, kad izšķiroša bumba vēsas galvas vietā-mandrāža.
3)Par celšanu uz 4-5m no tīkla pa 4.Nr., kaut kā nepiefiksēju ozīšiem, viss jau atkarīgs no servju uzņemšanas.
4)Ozīšu libero Benjavam vairāk jākustas aizsardzībā, cerēt uz Vilmaņa ātrumu pēc uzlikta bloka tā kā nevajadzētu, bumba bij gaisā vismaz 3-4 sek.
5)Paldies par interesantu maču.